Sonny Colbrelli es va convertir en el protagonista de la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. El ciclista italià va patir aquest dilluns una aturada cardiorespiratòria després de l'esprint final a Sant Feliu de Guíxols i segueix recuperant-se a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona.

Sonny Colbrelli es recupera

Segons informa l'equip Bahrain Victorious, l'esportista de 31 anys "està conscient i se sent bé". "Ha estat en contacte amb familiars i amics mentre es recupera a l'hospital", ha afegit.

A més, l'equip Bahrain ha informat que "Colbrelli avui se sotmetrà a més proves per descobrir la causa de l'incident d'ahir". El punt més positiu de tots és que "totes les proves cardíaques realitzades ahir a la nit no van mostrar signes de preocupació ni de funcions compromeses".

Un final accidentat a la Volta a Catalunya

Recordem que Colbrelli es va desplomar i va perdre el coneixement just després de creuar la línia de meta de la primera etapa de la Volta a Catalunya amb final a Sant Feliu de Guíxols. L'italià havia quedat segon classificat just per darrere de l'australià Michael Matthews. Però el protagonisme de Matthews va durar poc perquè els problemes de Colbrelli van passar a ser una prioritat.

Colbrelli va necessitar una reanimació cardiopulmonar i l'ús d'un desfibril·lador. Finalment, va recuperar la consciència i va ser traslladat a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, on segueix ingressat des d'aquest passat dilluns a la tarda.

sonny colbrelli volta catalunya efe

Sonny Colbrelli sent atès pels serveis mèdics / EFE

Precisament, el ciclista italià de l'equip Bahrain arrossegava una forta bronquitis de fa uns dies, cosa que el va deixar sense participar a la ronda francesa de la París-Niça ni a la clàssica italiana de la Milà-Sanremo.

 

Imatge principal: Moment de l'arribada de la primera etapa de la Volta a Catalunya 2022 a Sant Feliu de Guíxols amb Sonny Colbrelli a la banda dreta / EFE