Diego Pablo Simeone vol pescar al Sevilla. L'entrenador de l'Atlètic de Madrid porta temps darrere dels passos de Lucas Ocampos, que acaba contracte el 2025 i que ja sap que el club andalús no té la més mínima intenció de renovar-lo. L'argentí, doncs, sortirà del Ramón Sánchez Pizjuán aquest estiu i vol seguir a la Lliga espanyola, després de la seva experiència fallida a l'Ajax. La situació ha arribat a orelles a Simeone, que li ha demanat a Miguel Ángel Gil Marín que mogui fils per aconseguir el fitxatge d'Ocampos, que també ha despertat l'interès del València i de la Reial Societat.

Malgrat que el valor de mercat de Lucas Ocampos és de 12 milions d'euros, a Sevilla asseguren que el davanter podria sortir per una xifra propera als 8 milions, una quantitat, que l'Atlètic de Madrid no tindria problemes amb posar a sobre de la taula, ja que es tracta d'un jugador contrastat i amb experiència a la Lliga espanyola.

Simeone Atlético amb gorra durant entrenament / Foto: EFE - Chema Moya
Simeone, en un entrenament de l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE - Chema Moya

Petició de Simeone

L'únic problema és que Lucas Ocampos és conscient que arribaria a l'Atlètic de Madrid per ser suplent, per donar descans als titulars, una situació que no li acaba de convèncer, ja que està acostumat a ser important. Simeone li ha explicat el projecte i no li pot garantir la titularitat, encara que sí que sigui un jugador important a l'equip, amb minuts rellevants.

El jugador encara no ha pres una decisió, ja que vol esperar a escoltar la resta d'ofertes, encara que mai no ha amagat la seva predilecció per posar-se a les ordres de Simeone, amb l'afegit de què podria seguir el mateix camí que el mestís, que també va aterrar en l'Atlètic de Madrid procedent del Sevilla.

ocampos sevilla efe
Lucas Ocampos, celebrant un gol amb el Sevilla / Foto: EFE

Un rodamon del futbol

Lucas Ocampos es va formar en les categories inferiors de Quilmes, fins que el River Plate, veient el seu nivell al Sud-Americà Sub-15, va decidir comprar el 50% dels seus drets federatius. I el davanter no va tardar a destacar, fins a fer-se un lloc l'onze titular. El seu nivell no va tardar a cridar l'atenció del futbol europeu i a l'estiu del 2012 el Mònaco va posar a sobre de la taula 13 milions d'euros per incorporar-lo. I Ocampos va continuar progressant, sense patir per adaptar-se, per la qual cosa dues temporades i mitja després va fitxar per l'Olympique de Marsella.

A Marsella, si embargo, no va acabar d'explotar, per la qual cosa va sortir com cedit, a Itàlia, primer al Genoa i després al Milan, fins i tot aconseguir fer-se un lloc en l'Olympique de Marsella. I en aquesta segona etapa en el Velodrome, Ocampos sí que va aconseguir ser important, fins que el 2019, el Sevilla va pagar 15 milions d'euros per fitxar-lo.