El partit ultradretà Vox va anunciar aquest dimecres el fitxatge de Sergio Sánchez per a la seva formació a Lleó. Sánchez és un exatleta que el 2013 va ser sancionat després de dopar-se amb EPO —una hormona per córrer més i desgastar-se menys— en una prova dels 5.000 metres del Campionat d'Espanya. 

Un any després, el nou fitxatge de Vox va ser imputat per l'operació Jimbo, en la qual se l'acusava de tràfic de substàncies dopants. El seu historial, però, no s'acaba aquí. El 2017, Sánchez va tornar a ser denunciat, en aquest cas per la seva dona per un suposat episodi de violència masclista. D'aquest últim delicte en va ser absolt.

Tal com calia esperar, Sánchez també té un episodi de xenofòbia a l'historial. L'any 2011, l'atleta va afirmar que "li fotria una bufetada amb la medalla a la cara" al secretari d'Estat per l'Esport, llavors Jaime Lissavetzky, perquè havia rebut l'atleta d'origen etíop Alemayehu Bezabeh "com un heroi" i a ell "no el va rebre ningú perquè no s'havia nacionalitzat en tres mesos". 

En la seva carta de presentació, Vox afirma que l'exatleta "està convençut que el partit és l'alternativa real". Amb tot, s'oblida de mencionar tots els seus incidents fora de la pista.