Sergio Ramos ha fet un Joan Laporta. El central andalús i el seu equip han volgut fer una acció de màrqueting impactant, a l'estil Laporta durant la campanya electoral del Barça, per promocionar la segona temporada de la sèrie de Ramos i han decidit penjar una pancarta a Barcelona i en català. Tot genial, excepte un detall: hi ha un greu error gramatical.

Recordem que Laporta va penjar una pancarta gegant al mes de desembre al costat del Santiago Bernabéu amb el missatge: "Ganas de volver a veros". L'acció va fer la volta al món i va ser rebuda molt positivament per l'afició blaugrana. El president volia demostrar la seva presència i van aconseguir l'objectiu.

En ple centre de Barcelona

Aquest dijous, 1 d'abril, a la cruïlla entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el passeig de Gràcia, en ple centre de Barcelona, ha aparegut una altra pancarta gegant anunciant la segona temporada de la sèrie de Sergio Ramos que es podrà veure a Amazon Prime Video. "Ganes de que em torneu a veure", han escrit els responsables, quan el correcte seria "Ganes que em torneu a veure".

 

Aquestes sèries apropen els jugadors a l'afició i es poden conèixer altres versions desconegudes. La primera temporada de Ramos se centrava en la vida personal i també explicava alguns partits del Reial Madrid. La desfeta contra l'Ajax, amb Ramos a la llotja del Bernabéu, és un dels moments més destacats.

En aquesta segona temporada, que s'estrena el 9 d'abril, es podrà veure com ha estat la gestió de Ramos amb el coronavirus i l'èxit d'haver guanyat la Lliga a l'estiu. 

En el terreny esportiu, Ramos no està per a moltes celebracions. El defensa ha tornat a la disciplina del Madrid lesionat després dels compromisos amb la selecció espanyola i Ramos es perdrà el Clàssic contra el Barça, el 10 d'abril, i l'anada de l'eliminatòria contra el Liverpool.

Sergio Ramos España EFE

Ramos durant un partit amb la selecció espanyola / EFE

"Ahir, després del partit, em vaig quedar entrenant sobre el terreny de joc i vaig notar una punxada al bessó esquerre. Avui m'han fet les proves i s'ha confirmat que tinc una lesió muscular. Si hi ha alguna cosa que em fa mal és no poder ajudar l'equip en aquests partits de màxima exigència en els quals ens juguem la temporada", ha comentat Ramos a les xarxes socials. Aquesta és la cinquena lesió que pateix l'andalús aquesta temporada i ja s'ha perdut 18 partits amb el seu club.

 

Imatge principal: La pancarta de la sèrie de Sergio Ramos a Barcelona / Jan Callis