Acció bomba de Joan Laporta. El precandidat a la presidència del Barça ha anunciat que un dels seus moviments electorals ha estat col·locar una pancarta gegant a un edifici de més de 10 pisos al costat del Santiago Bernabéu sota el lema: "Ganes de tornar a veure-us". La pancarta lluirà en aquest bloc de pisos durant tot un mes a partir d'aquest dimarts.

"Hola Madrid"

"Hola Madrid", ha escrit Laporta al seu compte de Twitter amb una emoticona amb ulleres de sol. Les primeres impressions dels usuaris han estat d'aplaudiments a l'atrevida i valenta acció de l'expresident.

La imatge és molt potent i és tota una declaració d'intencions cap al màxim rival del Barça, el Reial Madrid. La ubicació també és estratègica i és que la pancarta està a uns 100 metres del Santiago Bernabéu, concretament, a la cantonada Paseo de la Habana i el carrer Santiago Bernabéu.

"Sí, tenim ganes de tornar a veure-us", ha escrit la precandidatura de Laporta, Estimem el Barça, a les xarxes socials. En la fotografia que han publicat es pot veure la pancarta i just al darrere el Santiago Bernabéu, que està en obres. El Reial Madrid està jugant els seus partits a l'Alfredo Di Stéfano aquesta temporada.

Cal recordar que Madrid és un dels llocs de votació a les eleccions a la presidència del Barça del pròxim 24 de gener del 2021. Per tant, no és només una acció per als culers de Barcelona sinó també per a tots aquells que siguin a la capital espanyola.

L'equip de Laporta també ha anunciat que l'arribada a Madrid és l'inici d'un tour que seguirà demà per Andalusia (Màlaga i Granada), que pretén "adreçar-se a tots els socis i sòcies del Barça que es troben arreu de l'estat espanyol".

Per primera vegada a la història, hi haurà 10 seus als comicis blaugrana: Camp Nou (Barcelona), Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, València, Sevilla, Palma, Madrid i Andorra la Vella.

Presentacio seu Joan Laporta 2 Sergi Alcazar

Joan Laporta, a la seva nou seu a Barcelona / Sergi Alcàzar

El Barça, amb les diverses seus, pretén que no hi hagi aglomeracions. "Hi haurà un cens electoral per seu, de manera que els socis només podran anar a votar al col·legi que se'ls assigni en funció del codi postal de residència", van informar.

Els precandidats que han anunciat que es presenten a les eleccions són aquests nou: Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa, Xavi Vilajoana, Agustí Benedito, Emili Rousaud, Jordi Farré, Lluís Fernández Alà i Pere Riera.

 

Imatge principal: Pancarta gegant de Laporta al costat del Bernabéu / @JoanLaportaFCB