Durant les últimes setmanes s'ha especulat molt amb el fort interès que Hans-Dieter Flick té en Bruno Fernandes, a qui considera un reforç excel·lent per a la plantilla del Barça. Però no és l'únic objectiu que el nou entrenador del Barça té al Manchester United, i també ha pensat en un altre jugador que ha estat indispensable per a Erik Ten Hag, i que s'ha convertit en una de les grans revelacions del curs en el futbol europeu.

Parlem de Kobbie Mainoo, que va començar la temporada amb el filial, ja que encara és molt jove, va néixer l'any 2005. Però el tècnic neerlandès li va donar l'alternativa a causa del pobre rendiment de Casemiro i de Sofyan Amrabat, dos futbolistes molt més contrastats en l'elit, i no va decebre. Va impressionar amb les actuacions que va realitzar, i no va tardar a refermar-se com a titular indiscutible, i en un dels nous referents del projecte de Jim Ratcliffe.

Kobbie Mainoo Manchester United Europa Press
Kobbie Mainoo/ Europa Press

Encara que tot l'equip està a la venda, a Old Trafford no tenen intenció de prescindir de l'internacional anglès, una de les novetats en la convocatòria de Gareth Soutghate per a l'Eurocopa. Tanmateix, 'Hansi' està convençut que en el Camp Nou poden reclutar el jove centrecampista, que seria una alternativa molt interessant als fitxatges de Martín Zubimendi, d'Amadou Onana, Mikel Merino o de Joshua Kimmich, i així ho ha traslladat a Joan Laporta i a Deco.

No serà barat, però cal tenir en consideració que disposa d'un marge de progressió sensacional, i malgrat la seva edat, 19 anys, ja no és una jove promesa, sinó una realitat. I en el Barça tenen intenció d'aprofitar l'interès dels 'red devils' per un descart de Flick per incloure'l en l'operació, i aconseguir que pugui sortir per un cost molt més raonable. Perquè volen desfer-se de Raphinha, i que serveixi per desbloquejar l'acord.

Raphinha

La falta d'ofertes formals que hi ha per l'internacional brasiler ha provocat que els blaugrana meditin oferir un canvi a l'United, que acabaria amb Mainoo en La Liga EA Sports, i amb l'extrem de 27 anys de retorn a la Premier League.

Raphinha i 10 milions d'euros, l'oferta de Laporta per Mainoo

Per ser més exactes, l'oferta que Laporta té al cap per intentar convèncer Ratcliffe seria de 10 milions d'euros, a més dels serveis a títol definitiu de Raphinha.

Serà suficient per a l'United accepti la sortida de la seva gran joia amb direcció al Barça?