Dia gran per al Narcís Sala. El Sant Andreu supera el Calahorra i es classifica per als setzens de final de la Copa del Rei (1-0). Més de tres mil aficionats a les graderies van empènyer un equip que va necessitar una altra pròrroga, la tercera en tres partits, per seguir avançant a la Copa.

El gol de Kuku en el minut 95 apropava el somni, però els quadribarrats han patit fins al final. El Calahorra, de Segona Divisió B, va inclinar el camp, però va fallar les ocasions més clares per empatar. Amb el xiulet final, els homes de Mikel Azparren van ballar i cantar sobre la gespa perquè saben que els havia tocat el premi gros.

El Sant Andreu, de la Tercera Divisió, quedarà aparellat a la ronda de setzens, que es juga a doble partit, amb un equip que juga competició europea. Això vol dir que Barça, Reial Madrid, Atlètic de Madrid, València, Vila-real, Sevilla o Betis desfilaran pel Narcís Sala. El sorteig, previst per aquest divendres a les 12.00 hores, desvelarà la incògnita.