El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dissabte que la Lliga torna el 8 de juny. Aquesta notícia suposa un canvi de criteri per part de l'Executiu socialista i és que Javier Tebas, president de l'ens, havia descartat reprendre la competició aquella setmana.

"A partir del 8 de juny tornarà la Lliga. S'autoritzarà la represa de les competicions professionals i en concret de la Lliga", ha assegurat Sánchez.

pedro sanchez efe

El president del govern espanyol ha volgut remarcar que la represa de la competició serà amb totes les mesures excepcionals que calguin per prevenir la Covid-19, de la mateixa manera que ja s'ha pogut veure a Alemanya.

"El futbol espanyol té un seguiment massiu"

"El futbol espanyol, ho sabem tots, té un seguiment massiu dins i fora de les nostres fronteres, però no serà l'única activitat recreativa que recuperarem les pròximes setmanes.

Messi entrenament Barca FC Barcelona

FC Barcelona

El futbol espanyol torna i aquesta decisió de Sánchez ha estat per reactivar l'economia. A més, aquesta notícia suposa que tots els equips de la Lliga ja podran entrenar-se a partir del dilluns vinent, 25 de maig, sense limitacions.

Fins ara, Barça, Reial Madrid, Espanyol, Girona, entre els altres equips de Primera i Segona Divisió havien d'entrenar-se en grups de fins a un màxim de 10 persones.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat