El debat econòmic de les eleccions del FC Barcelona d'aquest dilluns, que es va celebrar a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, continua aixecant polseguera.

En aquesta ocasió ha estat l'economista Xavier Sala-i-Martin el que ha atacat amb duresa el periodista Xavier Bosch, que en un article a Mundo Deportivo ha afirmat que "Giró va citar Goebbels sense saber a qui estava parafrasejant", seguint la línia de l'acusació que Víctor Font, erròniament, va fer en directe a Jaume Giró, el vicepresident econòmic del Barça si Joan Laporta guanya les eleccions. "Benvolgut Xavier Bosch, llegit aquest article, arribo a la conclusió que no vas veure el debat perquè Jaume Giró va dir 'una mentira repetida mil veces NO es una verdad'. Fixa't que és exactament el contrari del que dieu tu, Font i Goebbels! Et demano una rectificació pública", ha escrit Xavier Sala-i-Martin a través del seu compte oficial del Twitter.

Sala-i-Martin acusa Xavier Bosch de mentir per influir en les eleccions

I Sala-i-Martin no s'ha quedat aquí, ja que tot seguit ha carregat amb duresa contra Xavier Bosch, acusant-lo de banalitzar el nazisme. "I, per cert, és d'una irresponsabilitat superlativa que una persona pública i estimada com tu, Xavier Bosch, banalitzi el nazisme citant falsament una persona sense ni tan sols haver vist el vídeo, simplement per influir en unes eleccions al Barça".

Pilar Rahola ataca a Font i Antoni Bassas reitera que Jaume Giró parafraseja Goebbels

Lluny d'aturar-se, la polèmica ha seguit a les xarxes socials. La periodista Pilar Rahola ha acusat Víctor Font de banalitzar el nazisme. "Senyor Víctor Font, vostè usa el nom de Goebbels per menystenir el seu contrincant Jaume Giró? No em puc creure que banalitzi el nazisme per guanyar un simple argument. Per aquí no va bé. Inacceptable", ha escrit al Twitter.

La resposta ha vingut per part d'Antoni Bassas, el número 2 de la candidatura de Víctor Font. Benvolguts Pilar Rahola y Xavier Sala-i-Martin. 1) No crideu, si us plau. 2) Qui el parafraseja és el representant de Joan Laporta. 3) Per què no intentem fer una campanya que sigui digna de l'estima que tenim al Barça?".

Sembla, doncs, que el tema va per llarg.

Imatge principal: Sala-i-Martin, durant una entrevista / Roberto Lázaro