El cap de setmana passat va ser duríssim per al CE Sabadell. En la temporada que van pujar a la Segona Divisió, els arlequinats no van poder mantenir la categoria i van consumar el descens. El cop va ser duríssim i més després de quedar-se molt a prop. La victòria de l'Espanyol o només un gol del Rayo Vallecano els hauria donat la permanència.

Possible descens administratiu del Burgos

El president del Sabadell, Esteve Calzada, ha comentat que tenen molt bona base per tornar a la Lliga SmartBank, però és que és possible que hi hagi una oportunitat que es quedin. El Burgos, que acaba d'ascendir a la categoria de plata del futbol espanyol, podria baixar administrativament si abans del 30 de juny no compleix amb els seus deutes pendents. La plantilla ho ha denunciat, a través de l'AFE. El Sabadell, en ser dinovè a la classificació, seria el que es mantindria a Segona.

CE Sabadell @CESabadell

La tristesa dels jugadors del Sabadell / CE Sabadell

"Nosaltres hem baixat i hem de treballar pensant en això. Ara bé, en el seu moment vaig demanar intentar ser el millor dels que han baixat per si es donés una circumstància com aquesta. Imagineu la ràbia que ens faria tenir aquesta possibilitat i quedar en la posició vint o vint-i-una en comptes de la dinovena posició", ha assegurat Calzada.

En qualsevol cas, el president té molt clar que Antonio Hidalgo ha de seguir al club. "En el cas de l'Antonio no hem de parlar de renovació. Ell encara té contracte i no trobarem ningú millor que ell per al nou projecte. Si per mi fos jo l'hauria renovat quan érem a quatre punts de la salvació. Ell sap que nosaltres volem que continuï, que és la nostra aposta, però ell vol saber quin serà el nostre projecte i farem el que calgui perquè aquest sigui el millor possible", ha destacat.

Calzada ha manifestat que caldran més diners per tornar a lluitar per l'ascens: "Si no es posen més diners, no podrem lluitar per l'ascens". "Amb els diners dels inversors no n'hi ha prou. Ara estem davant una gran oportunitat per consolidar-nos al futbol professional", ha manifestat.

El president del Sabadell també ha reclamat més socis. "Volem 5.000 arlequinats. Necessitem augmentar la massa social, cada euro que entri a través dels socis farà el projecte més competitiu. Necessitem mobilitzar les empreses de la ciutat perquè amb 300.000 euros provinents dels patrocinadors no en tenim prou i necessitem l'ajuda de les institucions".

 

Imatge principal: Els jugadors del Sabadell celebren un gol / Europa Press