En el Reial Madrid esperen poder acabar la temporada amb una dupla de centrals d'absolutes garanties, com són Antonio Rüdiger i Eder Militao. El primer ha aprofitat les absències en la defensa per assentar-se com el líder de la rereguarda, i ha mostrat un rendiment magnífic. Encara que la passada campanya ja va tenir un paper important, no va acabar de ser titular habitual per a Carlo Ancelotti, i molts partits transcendentals es va quedar a la banqueta.

Eder Militao i José Luis Gayà lluitant per un pilota / Foto: EFE
Eder Militao/ Foto: EFE

Però ara mateix és insubstituïble, i la seva absència davant l'Atlètic de Madrid es va notar en excés. Mentre que la recuperació de l'internacional brasiler està sent molt més ràpida de l'esperat, i el cos mèdic està convençut que podrà reaparèixer en poques setmanes, abans que finalitzi el curs. Encara que es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll a l'agost, si tot segueix com fins ara podria estar disponible per a març o abril.

I en el Santiago Bernabéu compten els dies que queden perquè l'ex del Porto i del São Paulo pugui aparèixer sobre el terreny de joc, ja que el troben molt a faltar. Però això seria una notícia tràgica per als interessos de Nacho Fernández, que s'ha beneficiat per les lesions de gravetat del '3' i de David Alaba, qui sí que té impossible jugar abans d'estiu. No obstant això, no ha aprofitat en absolut els minuts que està tenint.

Nacho Fernández forcejant amb Victor Osimhen Foto Europa Press Danilo Gemito
Nacho Fernández/ Foto: Europa Press

Malgrat que en el passat va ser una peça de completes garanties i va meravellar amb el seu rendiment tan regular i fiable, ara és un problema per al Madrid. Comet molts errors, i sempre que juga acaba sent assenyalat. El pas del temps l'ha afectat, i ha influït en el seu rendiment, una cosa comprensible, si considerem que ja té 34 anys. I veient que finalitza contracte al juny, sembla molt complicat que segueixi en la disciplina liderada per Ancelotti.

Florentino Pérez no té previst, almenys de moment, oferir la renovació al capità del primer equip, que té les portes totalment obertes per canviar d'aires.

Lenny Yoro ocuparia la plaça de Nacho

Nacho està cada vegada més lluny de la capital d'Espanya, i més a prop d'iniciar una aventura en un altre lloc per primera vegada en la seva vida, ja que durant la seva carrera només ha defensat els colors del Madrid.

A més, Florentino Pérez ja hauria preguntat al LOSC Lilla pel preu de Lenny Yoro, de tan sols 18 anys, i que és un dels centrals més prometedors del panorama mundial.