Ronaldo Nazário ha estat presentat com a màxim accionista del Reial Valladolid després d'adquirir el 51% de les accions del club. L'exfutbolista ha afirmat que espera fer del Valladolid "una entitat oberta a tots, en la qual els seguidors formen part del seu present i futur" i ha promès "competitivitat i transparència".

En una multitudinària roda de premsa que ha acollit l'Ajuntament de Valladolid, Ronaldo ha parlat com a president del Consell d'Administració, acompanyat pel qual seguirà sent president del club i l'encarregat de gestionar el dia a dia, Carlos Suárez. Ronaldo també ha deixat clars els quatre objectius de la nova etapa al capdavant del Reial Valladolid que són: ser competitius, apostar per la transparència en tot el que es porti a terme, iniciar una "revolució" per seguir creixent i prestar especial atenció al component social.

Preguntat per l'opció de tornar a l'equip a competicions europees com més aviat millor, Ronaldo només ha parlat de "treball i treball" i que té "il·lusió" per això, encara que abans necessita "el suport de la gent" per aconseguir objectius majors. I Suárez, ara al costat de Ronaldo, ha assegurat que "és un ídol, contagia i té alguna cosa que enamorat". I ha afegit que "vam començar a parlar a principis d'agost i l'operació no és només una qüestió econòmica, sinó que permet que el Reial Valladolid jugui altres lligues".

Ronaldo Nazário EFE

EFE

Carlos Suárez ha precisat també que aquesta operació posa "Valladolid al mapa com a club, ciutat i província", i ha afegit: "Crec que Ronaldo és la persona ideal per a això, i jo treballaré amb la mateixa dedicació de sempre, però ara hi ha algú que pot fer un salt de qualitat en aquesta entitat". "Estaré com a empleat en el Reial Valladolid sempre que Ronaldo vulgui que estigui perquè ell és el president del consell d'administració i jo em quedo com a president en funcions de representació", ha explicat.