Ronaldo Nazário va ser un futbolista d'època. Equips com Inter, Madrid, Milan o Barça van gaudir dels seus gols i dels seus característics dribblings al porter abans de perforar les xarxes rivals. Ara, ja retirat, és el propietari del Reial Valladolid, club del qual se'n va fer accionista majoritari el passat mes de setembre.

El club val·lisoletà tot just ha certificat la permanència a Primera després de guanyar a Vallecas i, indirectament, certificar el descens virtual del Girona, i el seu president, alleugerit per la situació esportiva, ha concedit una entrevista al Financial Times en la que ha parlat sense cap mena de filtre.

Ronaldo Nazário EFE

EFE

Al brasiler li han preguntat sobre els insults que rebia com a jugador i ha respost sense pensar-s'ho: "Hi ha mobilitzacions per a moltes coses. Si ets negre, si ets gai... No recordo que ningú em defensés quan em cridaven gras. Però no m'importa", ha afirmat Ronaldo.

L'entrevista ha versat sobre temes molt diversos. La seva etapa com a futbolista, el seu rol com a president, i anècdotes de tota classe, tot englobat en un dinar entre exfutbolista/president i periodista que acaba costant 181,50€.