La Kings League ja està arribant al seu final i la jornada 11 ha servit per definir quins vuit equips jugaran la fase final de la competició. Durant la jornada hem viscut de tot, però l'emoció ha estat el denominador comú. 

Los Troncos fan els deures i es classifiquen per al play-off (1-5)

El primer partit només tenia picant per a un dels dos equips. Jijantes FC, ja eliminat i destacat últim classificat de la lliga, havia de veure's les cares amb Los Troncos FC que, motoritzat pel binomi, Joan Verdú Édgar Álvaro, li ha clavat una maneta (1-5) als de Gerard Romero. El president de Jijantes, per la seva part, ha reconegut que "no és l'actitud amb què s'ha de sortir", mentre que, Perxitaa, a la cara de la moneda, quedarà pendent dels altres resultats de la jornada per si pot sortir com a líder.

DjMario s'endú el derbi de Móstoles contra Iker Casillas (3-2)

Catalogat com el derbi de Móstoles, el partit entre l'equip de DjMario i el d'Iker Casillas ha estat trepidant. Ara bé, els líders de la competició s'han endut, finalment, el partit i han complicat molt les coses a 1K, que està pràcticament eliminat de la competició. 

Porcinos firma una gran remuntada contra El Barrio (5-3)

El partit entre els equips presidits per Adri Contreras i Ibai Llanos ha estat trepidant. Finalment, Porcinos ha sabut imposar-se dintre del caos i endur-se el triomf. Així i tot, tots dos equips jugaran el play-off.

L'XBUYER TEAM és equip de play-off després de derrotar els Saiyans (3-1)

L'XBUYER TEAM ha fet els deures. El conjunt dels germans Buyers no havia de perdre per golejada per a estar als quarts de final i no ha fallat. De fet, han assegurat la seva classificació amb una gran victòria contra els Saiyans.

Golejada de Kunisports contra el Rayo de Barcelona (1-4)

L'equip de Kunisports s'ha acomiadat de la fase regular de la Kings League amb una gran golejada contra el Rayo de Barcelona. Spursito, el president del Rayo, ha jugat el partit com a jugador número 12, però no ha pogut marcar diferències.

Aniquiladores triomfa i envia PIO FC fora de play-off (2-5)

El gran partit de la jornada era el PIO FC - Aniquiladores, que tancava la jornada. I les expectatives s'han complert, ja que ha sigut un gran partit. Finalment, el bany de gols ha acabat amb una gran victòria d'Anquiladores, que estarà als quarts de final.