El Reial Madrid està en crisi. La derrota a casa contra la Reial Societat (0-2) és només un capítol més d'un any que està donant poques alegries als aficionats blancs. El 5-1 al Camp Nou, la destitució de Lopetegui i les contínues ensopegades a la Lliga fan que ara mateix el conjunt blanc sigui cinquè amb 30 punts. A 7 del Barça (pendent del que faci a Getafe) i superat per l'Alabès. Les sensacions dins l'equip blanc són paupèrrimes i ara mateix el vestuari del Madrid és una guerra oberta. Solari no sap on posar-se, no refusa dels empats i té Isco a la banqueta tot i les múltiples baixes que arrossega. 

La victòria de la Reial Societat al Bernabéu ha destapat reaccions a l'estadi. Xiulets a Marcelo quan ha tocat la primera pilota, xiulets quan l'han substituït, xiulets a la mitja part i xiulets quan ha acabat el partit. Alguns aficionats han mostrat la seva desaprovació durant el partit amb mocadorada inclosa. 

El Madrid ha tingut sort que el Bernabéu no estava ple i els crits en contra l'equip no han estat tan potents com altres cops. No arribava a 54.000 espectadors i a l'hora de reivindicar es nota. Però si no canvia la situació, l'equip de Florentino Pérez viurà el mateix en el proper partit a casa.