Fa dies que en l'entorn del Reial Madrid està sorgint un rumor que els fets, a poc a poc, estan confirmant. Carlo Ancelotti no està gens content amb Eduardo Camavinga, amb el que l'entrenador italià hauria arribat a tenir una conversa per fer-lo saber que o s'esforçava més en els entrenaments i posava més atenció en els conceptes o anava a jugar molt poc en la segona part de la temporada.

I és que és molt sorprenent el poc que ha jugat Camavinga l'últim mes amb el Reial Madrid, 4 setmanes en què s'esperava que el francès guanyés pes a l'equip, ja que Fede Valverde no podia jugar en estar lesionat. A l'hora de la veritat, tanmateix, Ancelotti ha preferit deixar Camavinga a la banqueta i omplir de minuts les cames de Casemiro, Kroos i Modric, una mesura molt arriscada, ja que el trio titular de les últimes temporades necessita descansar.

Carlo Ancelotti Camavinga Reial Madrid EFE

Carlo Ancelotti, donant ordres a Camavinga / EFE

Camavinga, una altra vegada a la banqueta

Després de jugar 10 minuts contra el Granada i veure tot el partit contra el Xèrif des de la banqueta, s'esperava que aquest diumenge, per al partit contra el Sevilla, Camavinga pogués ser una de les sorpreses de l'alineació d'Ancelotti. Res més lluny de la realitat, ja que l'italià ha tornat a optar per Casemiro, Modric, Kroos, que han patit moltíssim en la primera part davant d'un centre del camp plantejat per Lopetegui molt més descansat.

Finalment, a Ancelotti no li ha quedat més remei que donar descans a Modric, que als seus 36 anys no està com per jugar 90 minuts per a 3 dies, per la qual cosa li ha donat a Camavinga els últims 17 minuts del partit. El francès ha intentat participar en la creació, encara que el cert és que ha entrat molt poc en joc, passant pel camp sense pena ni glòria.

Benzema gol Reial Madrid Sevilla EFE

Benzema, després de marcar l'1-1 contra el Sevilla / EFE

Polèmica i soferta victòria del Madrid contra el Sevilla (2-1)

Pel que refereix al partit, el Sevilla ha estat l'amo i senyor del primer temps, 45 minuts en què la millor notícia per al Reial Madrid és que se n'ha anat als vestidors amb empat al marcador. L'equip de Lopetegui s'ha avançat gràcies a una gran rematada de Rafa Mir i, just després, el davanter ha fallat el 0-2, només davant de Courtois. Després ha estat el torn d'Ocampos, que ha disparat al travesser. I quan semblava que el segon del Sevilla estava per caure ha arribat l'empat, en una acció afortunada. Tret llunyà de Mil·litau que Bono s'empassa incomprensiblement. La pilota toca al pal i Benzema marca a pler. I abans del decanso també hi ha hagut temps per a la polèmica, quan ni l'àrbitre ni el VAR no han assenyalat un penal clar d'Alaba sobre Ocampos.

La dinàmica s'ha mantingut a la primera mitja hora del segon temps, en el qual el Sevilla ha continuat sent superior al Reial Madrid, que intentava generar perill sortint a l'espai. La situació només ha canviat en els últims minuts, quan el conjunt de Lopetegui ha notat l'esforç realitzat. El Madrid ha aconseguit tancar el Sevilla en la seva àrea i Vinícius, en el minut 86, ha marcat el gol de la victòria després d'una excel·lent acció individual.

Imatge principal: Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, en el partit contra el Sevilla d'aquest diumenge / EFE