El Reial Madrid no s'arronsa aquesta vegada contra el Sheriff i certifica el passi als vuitens de final de la Champions League (0-3). Els gols de David Alaba, Toni Kroos i Karim Benzema han decidit el partit disputat a Transnístria.

El Reial Madrid s'imposa a casa del Sheriff

A Tiraspol, però amb les mateixes ganes que a Madrid. El Sheriff ha començat amb ritme, molt ímpetu competitiu i unes ganes boges per tornar a sorprendre el Reial Madrid, però aquesta vegada a l'Stadionul Sheriff.

Els primers minuts han estat els més moguts, sobretot per la pressió altíssima i les arribades constants del conjunt moldau. Però el club blanc ha pogut frenar les intencions del Sheriff per acabar imposant la seva llei. Si els minuts inicials de joc han estat clarament un setge dels locals, els trets han anat en direcció contrària des del moment en què els de Carlo Ancelotti han pogut respirar.

Rodrygo Sheriff Real Madrid EFE

Rodrygo Goes rebent la pressió d'un rival / EFE

Els madrilenys han engarjolat els moldaus al voltant de la seva àrea. Rodrygo ha estat el primer en avisar, però Benzema ha estat el primer en marcar. El francès ha fet pujar el primer gol en el marcador al minut 9 de partit, però, estava en fora de joc i el gol ha estat anul·lat.

I mentre el Reial Madrid anava dominant i dominant més, el Sheriff només s'ha centrat en atacar al contracop. I finalment ha estat Alaba a la mitja hora de joc que ha afusellat el porter local amb una falta des de la frontal de l'àrea.

El primer gol no ha fet canviar el partit perquè el Reial Madrid ha seguit dominant. I l'ocasió de Carvajal ha precedit el golàs del partit: xut col·locat de Kroos just abans d'escoltar el xiulet del descans, que ha acabat amb la pilota tocant el travesser i després entrant dins la porteria per tornar a sortir. L'àrbitre, però, ha fet cas al rellotge intel·ligent que li ha marcat que la pilota havia entrat i que era gol.

Carvajal Sheriff Real Madrid EFE

Dani Carvajal disputant una pilota durant el partit entre el Sheriff i el Reial Madrid / EFE

Sentència de Benzema

Però si a la primera part el club blanc no ha tingut cap mena de problema, a la segona meitat ha seguit la mateixa tònica. Benzema ha acabat de sentenciar el partit en els primers minuts de la represa després de rebre amb avantatge i carregar la cama a peu parat per fer pujar el tercer gol al marcador.

I el partit aleshores ha baixat revolucions. Tot i que el domini ha seguit sent del Reial Madrid, amb jugadors com Rodrygo, Casemiro o Modric passant-s'ho bé, Ancelotti ha mogut la banqueta. Marcelo, Nacho, Lucas Vázquez, Marco Asensio i Antonio Blanco han entrat ja amb el 0-3 per donar descans als més habituals. Un d'ells, Alaba, golejador aquesta nit a Moldàvia, ha abandonat el camp amb problemes físics.

Al final, el partit no ha tingut gaires més secrets. Alguna intervenció providencial de Courtois, dues ocasions d'Asensio, i un pal del Sheriff, obra de Thill, que va marcar el gol de la victòria moldava al Santiago Bernabéu. El 0-3 ha estat definitiu i el Reial Madrid ja és equip dels vuitens de final de la Champions. D'aquí dues setmanes rebrà la visita de l'Inter de Milà, i hi haurà en joc la primera posició del grup.

Imatge principal: Els jugadors del Reial Madrid celebrant un gol contra el Sheriff / Real Madrid