El Reial Madrid salva un partit trampa a Mallorca (1-0) per consolidar el lideratge a una setmana del Clàssic. Amb la mirada més posada en el City, el conjunt blanc ha aconseguit aquest dissabte tres punts que valen or gràcies a un solitari gol d'Aurélien Tchouaméni.

La fusta s'associa amb el Mallorca per preservar el 0-0

Son Moix mai és un estadi còmode i menys per a un Reial Madrid que té en la seva darrera visita al feu mallorquinista una derrota (1-0). En la darrera temporada, els de Javier Aguirre van aconseguir desactivar el conjunt blanc aïllant els seus dos brasilers. Giovanni González, Raíllo i sobretot Pablo Maffeo van tenir un ball més que entretingut amb Vinícius, mentre que Rodrygo va tractar de moure's entre línies sense gaire èxit.

Avui, amb la mirada de Carlo Ancelotti posada en el City, la rereguarda 'bermellona' tenia com a referència Joselu davant l'atenta mirada dels dos davanters titulars des de la banqueta. L'ex de l'Espanyol poc inquietaria la defensa liderada per Raíllo, recaient la major part del joc ofensiu merengue en Brahim i Bellingham. Precisament, seria el propi Raíllo qui protagonitzaria la primera rematada a porta del matx (30'), obligant Lunin a estirar-se, però la més clara s'originaria en botes de Bellingham després d'un gran xut des de la frontal al travesser (32').

Raíllo Bellingham Mallorca Real Madrid / Foto: EFE
Raíllo i Bellingham, lluitant per una pilota / Foto: EFE

Tchouaméni obre la llauna amb la inestimable col·laboració de Dani Rodríguez

Només Bellingham havia estat capaç de transmetre perill amb un xut des de les immediacions de l'àrea urant la primera meitat. El partit arribava al descans amb el 0-0 inicial i, d'aquesta manera, començava a entrar en el terreny en què Aguirre el volia. No obstant això, al cap de 3 minuts de la represa, Aurélien Tchouaméni, amb la inestimable col·laboració de Dani Rodríguez, enviaria la pilota a l'escaire amb un xut des de la llarga distància.

Com contra el Manchester City el darrer dimarts, el Reial Madrid tornaria a trobar la llum en un desviament de la defensa rival. Si aleshores el valor del gol valia el seu pes en or per igualar la contesa contra el quadre citizen, el d'aquest dissabte val per tres punts que consoliden l'avantatge de l'equip blanc al capdavant de la taula.

Gol Tchouaméni Mallorca / Foto: EFE
Futbolistes del Reial Madrid, celebrant el gol de Tchouaméni contra el Mallorca / Foto: EFE

Una victòria que val el seu pes en or

D'aquesta manera, el Reial Madrid salva un partit trampa en què estava obligat a dosificar el minutatge de les seves principals estrelles. A més, ho fa a una setmana del Clàssic i aprofitant la derrota del Girona al camp de l'Atlètic de Madrid (3-1).

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!