La temporada es continua fent molt llarga per a un Girona que s'ha resignat i ha acabat claudicant al Cívitas Metropolitano contra l'Atlètic de Madrid (3-1). Tot i un gol inicial d'Artem Dovbyk, Antoine Griezmann per partida doble i Ángel Correa han donat la volta a un partit clau de LaLiga EA Sports en la lluita per la Champions League.

El Girona pateix una remuntada inesperada

El Girona, el tercer classificat, contra l'Atlètic, el quart. I ja des de l'inici s'ha confirmat que seria un partit obert, amb molts gols i amb molta intensitat. Si els locals han tingut el domini inicial i les primeres arribades amb perill, després d'una errada de David López al minut 4 amb la sortida de pilota gironina que gairebé acaba amb desastre, ha arribat un contracop letal i el gol de Dovbyk (0-1). Bona jugada de Yan Couto, assistent de luxe, i d'un Girona que volia gairebé certificar la tercera posició.

Yan Couto Artem Dvbyk celebración gol Girona / Foto: EFE
Els jugadors del Girona celebrant el gol contra l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE

Però és que això no ha estat tot perquè encara que els catalans han baixat molt la línia defensiva i s'han refugiat al voltant de la seva àrea, cada atac gironí era sinònim de perill. Savinho ha tingut espais, Dovbyk pilotes per rematar i alguns altres jugadors com Daley Blind, Jhon Solís i Aleix Garcia ho han provat des de lluny. Però aquestes bones sensacions dels jugadors de Míchel Sánchez han acabat quan els futbolistes catalans s'han desconnectat.

Al minut 34, salt de Superman de Miguel Gutiérrez per defensar una falta lateral, i penal a favor de l'Atlètic per mans. Griezmann, sense dubtes, ha marcat sense dubtar-se des dels onze metres (1-1). I aleshores un Girona desconegut i sense lucidesa encara ha patit més. I just abans del descans, quan tothom esperava el xiulet de l'àrbitre, un atac defensat amb desgana ha acabat amb la remuntada matalassera després d'un gran gol de Correa amb el cap (2-1).

Antoine Griezmann Atlético de Madrid Girona / Foto: EFE
Antoine Griezmann jugant contra el Girona / Foto: EFE

Antoine Griezmann sentencia un Girona desolat

I aquestes males sensacions del Girona l'ha acabat d'enfonsar al marcador a l'inici del segon temps. A la primera oportunitat clara que ha tingut l'Atlètic, després d'una errada de Solís dins de l'àrea, ha acabat amb un golàs de Griezmann per gairebé sentenciar el partit (3-1).

Un resultat malauradament just i que mostrava les dificultats competitives d'un Girona que semblava totalment resignat. Tot i això, han entrat al camp Pablo Torre, Arnau Martínez i Portu, i el conjunt català s'ha mig reanimat. Però és que ni el migcampista càntabre ni el golejador Dovbyk han estat encertats quan han tingut el gol a tocar en els minuts posteriors a l'obra d'art de Griezmann. Tampoc Yangel Herrera ni Aleix Garcia de lluny. El Girona per fi ha mostrat la seva versió més coneguda, dominadora i atacant, perquè ha estat el primer moment que l'Atlètic ha començat a patir de veritat.

Antoine Griezmann celebración gol Atlético de Madrid / Foto: EFE
Antoine Griezmann celebrant el seu segon gol / Foto: EFE

Però aquest Girona del Metropolitano no ha sabut estar encertat de cara a la porteria rival. Ni tampoc uns frescos Christian Stuani i Valery Fernández, que han entrat al camp en els últims minuts. Els gironins, desolats per la falta de determinació sobre la gespa, veuen com l'Atlètic s'apropa a quatre punts en la lluita per la tercera posició de la Lliga, que continua amb la seva ratxa després de l'alegria d'aquesta setmana a la Champions.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!