El Reial Madrid guanya a l'Elx (4-0) sense despentinar-se per tornar a mirar al Barça des dels vuit punts a la Lliga SantanderKarim Benzema per partida doble, Marco Asensio i Luka Modric han estat els quatre botxins d'un Elx pràcticament descendit.

Una primera meitat d'entrenament

L'Elx no anava a ser rival pel Reial Madrid. Ja des del minut u es veia a venir que la jornada ajornada anava a ser un passeig pels de Carlo Ancelotti. El conjunt il·licità ha sortit al Santiago Bernabéu defensant la seva àrea i tractant de mantenir a ratlla als locals. No obstant això, poc han tardat les escletxes de la defensa del cuer a aparèixer. Al minut 8, fruit d'una bona finta i de la passivitat defensiva del conjunt alacantí, naixeria el primer. Asensio en una bona jugada individual, ha superat dos rivals per dipositar la pilota amb cura a la porteria d'Edgar Badia.

Marco Asensio cielo Real Madrid Elche
Marco Asensio, celebrant el seu gol durant el Reial Madrid - Elx / Foto: EFE

Malauradament per a l'Elx, les poques probabilitats que tenien d'esgarrapar algun punt del feu blanc ja s'havien dissolt. Amb tot, el plantejament de Pablo Machín no podia canviar per tal d'evitar un desastre que, en realitat, era inevitable. Benzema, al 31', aprofitaria un penal que ell mateix ha provocat per fer pujar el segon al marcador i situar-se com el segon màxim golejador històric dels blancs a la Lliga amb 229 gols. Quasi res. Amb tot, i malgrat que encara li'n queden 82 per igualar els 311 de Cristiano, a la vora del descans retallaria distàncies a l'astre portuguès amb un altre penal transformat. Aquest cop sobre Rodrygo i molt més dubtós — per no dir que ha estat el brasiler qui ha posat molt més de part seva per caure a terra — Benzema ha fet el 3-0.

El Reial Madrid afluixa pensant en Pamplona

Encara que en cap moment ha premut l'accelerador de debò, el Reial Madrid ha apostat per posar el mode ecològic a la segona meitat. Certament, podria haver fet sang a un Elx pràcticament descendit, que encara que venia d'una victòria moralitzadora davant el Vila-real, aquesta nit ha tornat a la crua realitat.

Carlo Ancelotti ha pensat en el partit de Pamplona d'aquest diumenge i ha dosificat figures importants com ho són les de Karim Benzema o Fede Valverde. El francès ha donat entrada a un Mariano inèdit als esquemes merengues, mentre que Ancelotti també ha donat minuts a un Odriozola que es veia avui, 15 de febrer, debutant a la Lliga Santander després de la seva cessió a la Fiorentina.Tot i la desconnexió d'un Reial Madrid que torna a mirar al Barça des de l'avantatge de vuit punts, Modric ha estat a temps de fer el 4-0 definitiu al minut 80.

Gol Real Madrid Elche
Futbolistes del Reial Madrid, celebrant un gol davant l'Elx / Foto: EFE

D'aquesta manera s'ha arribat al xiulet final d'un partit descafeïnat, però necessari pel Reial Madrid per tornar a sumar de tres després de deixar-se mitja Lliga a Mallorca.