Adeu a l'Atlètic de Madrid de la Champions League. El Red Bull Leipzig s'ha carregat l'equip del Cholo Simeone en un partit molt disputat que s'ha acabat decantant gràcies als gols del català Dani Olmo i de Tyler Adams. El gol matalasser de João Félix no ha estat suficient per als madrilenys (2-1). Pots seguir els quarts de final Barça - Bayern en directe

El conjunt alemany, després d'una primera part sense gols, s'ha avançat al minut 51 gràcies a una llarguíssima combinació que ha acabat amb un cop de cap de Dani Olmo ajustat a el pal. El futbolista format a les categories inferiors del Barça ha posat la por al cos a un Atlètic que havia tombat el campió Liverpool als vuitens de final.

Però l'alegria del Leipzig ha durat vint minuts, fins que el recent entrat João Félix ha marcat l'empat des del punt de penal. I just abans del minut 90, gerra d'aigua freda per als matalassers per culpa d'un gol d'Adams des de fora de l'àrea que ha desviat el central de l'Atlètic Stefan Savic.

Amb aquesta dura derrota l'Atlètic de Madrid s'acomiada de la Champions, igual que el seu veí ciutadà, el Reial Madrid, i deixa el Barça com a únic representant de la Lliga espanyola. I el Leipzig arriba per primera vegada a unes semifinals de la Champions.