El Reial Madrid la fa grossa. Florentino Pérez ha tret la seva cartera i ha remogut el mercat del fitxatges després de gastar-se una morterada per fitxar Eden Hazard. El futbolista belga, estrella del seu país i estrella del Chelsea, deixa Stamford Bridge per aterrar al Santiago Bernabéu, on jugarà les pròximes cinc temporades.

El club blanc ha anunciat el fitxatge d'un futbolista que feia anys que intentava contractar i, per fi, aconsegueix endur-se a la capital espanyola. Hazard arriba a Madrid com al relleu natural de Cristiano Ronaldo. Jugador de banda, ràpid, tècnic i amb gol, haurà de ser la figura principal del nou projecte del Madrid de Zinedine Zidane.

Hazard es converteix en el tercer fitxatge del Madrid de cara a la temporada vinent. Juntament amb el nouvingut Luka Jovic, de l'Eintracht de Frankfurt, seran els referents del futur Madrid. L'altre fitxatge va ser el defensa Éder Militão, del Porto, que va ser el primer en anunciar-se.

Tot i aquesta nova arribada, el mercat de fitxatges del Madrid acaba de començar. Encara plantejant el nou Madrid després d'una temporada horrorosa que ha acabat en blanc, també haurà de donar espai en una plantilla que es comença a omplir de futbolistes.