El capità de la selecció espanyola de futbol masculina, Sergio Ramos, ha reconegut aquest dijous que viu de manera "especial" la visita a Cadis de demà per jugar contra Malta, on rebrà l'homenatge com a jugador amb més partits amb Espanya, mentre que ha dubtat que sigui "moment idoni" per jugar a Barcelona, com va desitjar el seu seleccionador, amb un Clàssic suspès i amb el Reial Madrid com a "perjudicat".

"El moment idoni potser no ho és, perquè s'ha suspès un Clàssic per motius obvis que no estan al nostre abast. Esperem que se solucioni com més aviat millor, que el nostre país tingui un equilibri en tots els sentits i en totes les autonomies. Hi haurà gent que voldrà veure la selecció allà, serà un plaer jugar a Barcelona", ha afirmat.

De fet, el capità de la selecció ha mostrat el descontentament del seu equip, el Reial Madrid, per la designació del Clàssic per al 18 de desembre, ja que el quadre blanc tindrà un dia menys de descans. "Al final els únics perjudicats aquí som nosaltres. És una pena que el partit no es jugués en la data establerta. Si els dos equips hauríem jugat el mateix dissabte, no hi havia benefici per a cap. En aquest cas som nosaltres els perjudicats, hi ha un marge per modificar-lo però anirem amb la mentalitat de voler", ha apuntat.

Ramos també s'ha referit a un altre tema candent com que la Federació porti la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita. "Nosaltres no som les persones que decidim aquest tipus de coses. La Federació ja ho ha pactat i els jugadors no podem fer res sobre això. Tot el que sigui intentar canviar que les dones puguin anar als estadis, aprofitar l'esport per unir, cal intentar buscar aquest equilibri", va afirmar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat