Logo Barcelona Open Banc Sabadell 1 TUIT

Després de derrotar el britànic Cameron Norrie, Rafa Nadal s'ha enfrontat en les semifinals de l'Open Banc Sabadell a l'asturià Pablo Carreño. El tenista manacorí ha tornat a derrotar per la via ràpida el seu rival, el qual ha vençut en dos sets, per 6-3 i 6-2. Una clara victòria amb la qual Nadal aconsegueix un lloc a la final del torneig, en què s'enfrontarà a Stefanos Tsitsipas.

Victòria còmoda de Nadal

Nadal ha començat traient després de guanyar el sorteig, i ràpidament ha confirmat el seu avantatge al marcador amb un 3-0. La superioritat de Nadal era clara i ha aconseguit sumar fins a un 5-1. Pablo Carreño ha intentat reaccionar i ha disposat de diverses ocasions per aconseguir el 5-4, però finalment el tenista manacorí ho ha impedit i s'ha acabat adjudicant el primer set per un clar 6-3.

Després del primer set, el partit ha començat a complicar-se per a Carreño. L'asturià ha perdut el primer joc tot i tenir el servei a favor. Nadal s'ha emportat també el segon i el tercer. Amb un 4-0 el partit es posava gairebé impossible de remuntar per a Carreño, qui tot i així ha seguit lluitant i ha aconseguit dos jocs. L'asturià no ha pogut impedir el pas a la final del manacorí, però ha obligat Nadal a suar per aconseguir el seu lloc a la final del torneig.

Final del Open Banc Sabadell davant Tsitsipas

Després de la clara victòria a la semifinal, Rafa Nadal jugarà davant Stefanos Tsitsipas a la final de l'Open Banc Sabadell i buscarà el seu dotzè títol a Barcelona. Serà una gran final entre els dos principals favorits. Tsitsipas encara no ha perdut cap set en tot el torneig.

Imatge principal: Rafa Nadal en una jugada del partit davant Pablo Carreño / EuropaPress