La vida pot canviar en menys de 24 hores i si no que li diguin a Quique Setién. El nou entrenador del Barça ha estat presentat aquest dimarts sota una gran expectació i després d'uns dies de bogeria. Setién té molt clara quina és la seva idea de jugar el futbol i quins són els objectius per aquesta temporada.

"Ni en els millors somnis"

Durant aquests dies, han sortit una sèrie de noms com a possibles candidats: Xavi Hernández, Mauricio Pochettino o García Pimienta, però la direcció del Barça s'ha decidit per la figura de Setién. És la primera vegada que el càntabre dirigeix un equip de tanta entitat com el Barça, però la seva naturalitat i la seva filosofia auguren bons símptomes.

Quique Setién Entrenador Barça fcb - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

Setién no es podria haver imaginat que arribaria el dia de la trucada del club català: "No vaig dubtar ni cinc minuts", ha explicat durant la roda de premsa. I és que una oportunitat com la del Barça potser passa un cop a la vida. Just aquest dilluns, el càntabre estava passejant amb les vaques al seu poble i ara està entrenant "els millors jugadors del món".

"Ni en els millors somnis" s'havia imaginat Setién dirigir la nau blaugrana i ha garantit que el Barça jugarà bé. Messi, Griezmann, Piqué, Busquets i De Jong són alguns dels futbolistes que estan sota les ordres del càntabre, però per a Setién, el planter té molta importància.

Quique Setién Entrenador Barça fcb - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

L'extècnic de Las Palmas i el Betis, entre d'altres, ha assegurat que els bons jugadors joves de la casa tindran oportunitats per pujar al primer equip i que això també significarà competència per als titulars. Paraules celestials per als seguidors culers, que esperen amb moltes ganes el debut de Setién. Com diria Guardiola, "cordeu-vos els cinturons que ens ho passarem bé".