Segona jornada dels vuitens de final al Mundial de Qatar 2022. Qui juga avui, 4 de desembre? Doncs hi ha dos partits d'aquesta ronda, amb dues de les grans favorites implicades. Primer, la selecció francesa, vigent campiona de la Copa del Món aconseguida a Rússia el 2018, intentarà desxifrar la forma de trencar el mur defensiu que li presentarà Polònia, que seguirà confiant en Robert Lewandowski a l'hora d'amenaçar la porteria contrària.

🟢 Els must de les últimes hores al Mundial de Qatar
 

Horari i on veure els partits del Mundial 2022 (4 de desembre)

Després de les blues, serà el torn dels Three Lions. La selecció d'Anglaterra jugarà contra el Senegal, el primer dels dos representants del futbol africà que han progressat a aquesta ronda de vuitens de final (l'altre és el Marroc, que jugarà dimarts contra Espanya). Els anglesos esperen que Harry Kane, que no ha pogut marcar en la fase de grups, trobi la manera d'estrenar-se contra Édouard Mendy.

On podeu veure els dos partits? El primer partit de la jornada, el França-Polònia, es podrà veure per Movistar i per Gol Mundial mentre que el duel que tanca la jornada dominical entre Anglaterra i Senegal, a més de veure's pels mitjans ja mencionats, també serà retransmés per La 1 de RTVE.

Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022 (a Espanya)
 

Partits del 4 de desembre al Mundial de Qatar 2022

Vuitens França-Polònia 16.00h
Vuitens Anglaterra-Senegal 20.00h