Carles Puyol ha estat un dels primers a reaccionar públicament després de saber-se que Leo Messi ja ha comunicat al Barça que vol marxar del club. L'excapità blaugrana ha publicat un curt tuit on reconeix el seu "respecte i admiració" per l'argentí i li mostra tot el seu suport.

El missatge de Puyol arriba tot just mitja hora després que hagi transcendit la notícia que molts temien: Messi ha comunicat per burofax que vol marxar del Barça i que s'acull a una clàusula perquè es faci possible. Aquesta clàusula especifica que pot abandonar l'entitat unilateralment al final de cada temporada, però el Barça defensa ara que aquesta opció va expirar el 10 de juny.

El president del club, Josep Maria Bartomeu, ha reunit d'urgència la seva junta directiva amb un ambient molt complicat per tal d'intentar trobar una solució a l'anunci de l'argentí.

Messi fa 20 anys que és blaugrana i sempre ha assegurat que volia acabar la seva carrera al Barça, però la situació ha fet un canvi radical després de la nefasta temporada que s'ha viscut. El principal responsable d'aquesta gestió ha estat Bartomeu, que no va avançar les eleccions i esgotarà el mandat.