El Barça femení ha tornat a la Women's Champions League com si es tractés d'una simple continuïtat de les dues temporades anteriors i ha superat el PSV Vrouwen en l'anada dels setzens de final (1-4). Les blaugrana han donat un primer cop sobre la taula.

Les jugadores de Lluís Cortés tampoc han necessitat apropar-se al seu màxim potencial, cometent errors poc habituals, sobretot a la sortida de la pilota. Però ja al minut 4 les coses estaven clares: Jenni Hermoso ha fet el primer gol del partit.

Una superioritat al marcador també s'ha reflectit sobre la gespa. Tot i que les neerlandeses han plantat cara, Van der Berg ha fet el segon just abans del descans. I a la represa Oshoala i Martens han conclòs una golejada que Smits ha arreglat en els últims minuts.

Ara la confirmació de quin dels dos equips passarà als vuitens de final serà el proper dimecres. El dia 16 a les 17.00h es juga la tornada a l'Estadi Johan Cruyff.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant un dels gols contra el PSV / FC Barcelona