En el Reial Madrid s'ha desencadenat l'optimisme amb la informació que recentment ha publicat el diari alemany Bild sobre el futur de Kylian Mbappé. Segons el mitjà alemany, l'astre francès ja ha pres la decisió de sortir del París Saint-Germain, club amb el qual acaba contracte, i la seva principal aspiració és el de fitxar pel Reial Madrid. El principal problema seria l'econòmic, ja que mentre Mbappé demana 70 milions d'euros de salari a l'any, Florentino Pérez li n'ofereix 35.

La notícia de Bild no va tardar a ser confirmats a França, la qual cosa encara va augmentar l'alegria en el Reial Madrid, sempre amb certa cautela, ja que Mbappé ja ha traït en dues ocasions Florentino Pérez. "La informació recent que tenim és que no renovarà amb el PSG, malgrat l'optimisme d'Al Khelaïfi. No és un fet segur al 100% tenint en compte l'hermetisme del jugador i la seva mare, però segons les nostres fonts, marxarà. L'opció principal és el Madrid, encara que no convé descartar del tot el Liverpool. El desenllaç, en qualsevol cas, serà ràpid", ha afirmat Antoine Maumon, periodista del diari L'Équipe.

Kylian Mbappé PSG AC Milan / Foto: EFE
Kylian Mbappé, celebrant un gol amb el PSG / Foto: EFE

El PSG, optimista amb la renovació d'Mbappé

La notícia ha caigut molt malament en el PSG, on continuen pensant que Al-Khelaïfi, com ja ha fet en el passat, aconseguirà convèncer Kylian Mbappé. El davanter guarda silenci, ja que ja ha manifestat que no anunciarà la seva decisió fins a la primavera, encara que tant el Reial Madrid com el PSG li estan pressionant perquè endavant l'anunci, ja que serà la peça fonamental dels projectes d'ambdós clubs. És per això que a París ha sorprès la notícia del diari Bild, ja que el missatge que els transmet Mbappé és tot el contrari, obrint la porta a una renovació.

En el PSG li vol fer veure a Mbappé que el projecte que s'està construint és el guanyador. S'ha decidit per apostar per un entrenador amb experiència, Luis Enrique, i s'estan fitxant joves talents, amb la idea que el PSG es converteixi en el millor equip del món. Per a això, tanmateix, necessiten que Mbappé segueixi, per la qual cosa una sortida del francès deixaria molt tocat el projecte d'Al-Khelaïfi.

Florentino Pérez Reial Madrid / Foto: Europa Press
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Mbappé, imatge de la nova samarreta del PSG

El primer moviment del PSG ha estat la presentació de la quarta samarreta de l'equip, en un disseny conjunt entre Nike i Air Jordan. El club parisenc podia escollir diversos jugadors per a la campanya de la samarreta, que tot apunta que serà un èxit de vendes, però s'ha decantat per Mbappé, per enviar un missatge als equips interessats, com el Reial Madrid i el Liverpool.

Al-Khelaïdi manté el contacte amb la mare i representant d'Mbappé, que ja ha convençut en diverses ocasions perquè el davanter renovi. La nova temporada del serial Mbappé no ha fet més que començar.