El president Joan Laporta i Jorge Messi, pare del futbolista i representant, es van reunir la setmana passada per parlar del futur de l'astre argentí, segons ha avançat TV3. Leo Messi acaba contracte el 30 de juny de 2021 i té dues opcions: o renovar o marxar. Sembla que la bona sintonia entre ambdues parts aposten per a la continuïtat.

Pendents de les auditories

És prou conegut que Messi ha comentat en més d'una ocasió que prefereix un projecte esportiu ambiciós que els diners. Laporta encara no li ha presentat cap oferta econòmica i és que fins a meitats del mes de maig no coneixerà el resultat de les quatre auditories que han encarregat. Des de la junta directiva no són gaire optimistes i per això van demanar generositat al capità del Barça, segons TV3.

Dues temporades més

La família Messi no té cap inconvenient en acceptar una rebaixa de sou i fer un contracte de llarga durada que anirà més enllà a l'etapa de futbolista. La primera proposta són dues temporades més com a blaugrana i amb la intenció d'arribar al Mundial del Qatar en plena forma.

Villarreal Barça Griezmann Messi EFE

Messi celebra un gol amb Griezmann / EFE

Jugar als Estats Units i ser ambaixador del Barça

Després de complir-se aquestes dues campanyes, el gran desig de Messi és poder jugar als Estats Units i, més en concret, a l'Inter de Miami, la franquícia que presideix David Beckham. L'argentí espera tornar a jugar amb Luis Suárez a la MLS. A part d'allargar la seva carrera, es convertiria en ambaixador del Barça al país nord-americà i s'utilitzaria la seva imatge per promocionar la marca del club.

Càrrec a l'estructura esportiva

Però la proposta no s'acaba aquí. Un cop hagi acabat la seva aventura als Estats Units, Laporta li ha ofert formar part de l'estructura esportiva del Barça. Sent conscient de la situació econòmica, Messi hauria acceptat reduir-se la fitxa al 50% des de la propera temporada i fins al final de l'acord. 

Messi Joan Laporta / FC Barcelona

Messi i Laporta se saluden / FCB

Un altre dels objectius del president culer és poder incorporar Erling Haaland i reforçar la plantilla actual. Tornar a poder guanyar la Champions és el gran desig de Messi i tot el barcelonisme. 

Només han passat 24 hores des que el mitjà TNT Sports va anunciar que el PSG tenia una oferta preparada per a Messi de dues temporades més una d'opcional. Reacció immediata de la junta directiva culer.

 

Imatge principal: Laporta i Messi s'abracen durant la final de la Copa / @JoanLaportaFCB