En plena competició, diversos experts ja s'han atrevit a fer prediccions del Mundial 2022 de Qatar, així com pronòstics per descobrir qui guanyarà la gran final del pròxim 18 de desembre. En aquest sentit, les prediccions pel Mundial 2022 i els pronòstics per a Qatar de les cases d'apostes generen un focus d'interès considerable.

📅 Calendari amb tots els partits del Mundial de Qatar 2022 | PDF
 

⚽ Taula dels màxims golejadors del Mundial de Qatar 2022

 

Amb tot, els més curiosos també han fet la mirada cap a aquelles prediccions que han transcendit des de les fonts més 'random'. I és que des de la popular sèrie de televisió 'Els Simpson', passant pel famós videojoc de futbol FIFA 23, fins a especulacions basades en l'astrologia xinesa, han protagonitzat algunes de les conjectures més peculiars per a la cita més important del món del futbol. Aquí tens els pronòstics i les prediccions més curioses del Mundial 2022.

🔴 Espanya contra Japó: on veure el partit del Mundial 2022 del dijous
 

Trofeo Copa Mundial Qatar 2022
Trofeu del Mundial de Qatar 2022 / Foto: EFE

Les prediccions del Mundial 2022 més profètiques

Aquest pronòstic, més que una predicció sobre el Mundial 2022, és tota una profecia. Potser has sentit a parlar d'ella darrerament perquè els mitjans informatius s'han donat conta d'una estadística molt particular que s'ha repetit al Mundial 2010, el 2014 i 2018. Aquesta estadística pot ajudar a deduir ràpidament la selecció guanyadora de la Copa del Món 2022.

Quina és l'estadística? Té a veure amb el millor golejador de l'Eurocopa prèvia a un Mundial. La profecia/estadística assenyala que les seleccions que han tingut entre els seus candidats als golejadors màxims de l'Eurocopa sempre han guanyat el Mundial posterior. Va passar amb Espanya (2010), Alemanya (2014), i França (2018). I en 2022? 

Cristiano Ronaldo va ser el golejador indiscutible de l'Eurocopa 2020. Villa ho va ser a l'Eurocopa 2008, i Espanya va guanyar el Mundial 2010. El mateix amb Gómez i Griezmann. Segons aquesta estadística mística, Portugal, amb CR7 a la seva plantilla, hauria de ser la guanyadora del Mundial de Qatar 2022.

Prediccions del Mundial 2022: arriben Els Simpson

La sèrie animada estatunidenca s'ha guanyat la curiosa fama de pitonissa després que diverses prediccions que s'han fet dins de la trama s'hagin complert. Molts i variats són els oracles que li han atorgat aquesta etiqueta, però ja van tocar el món del futbol durant el Mundial 2014 predient aquell històric 7-1 que va ensorrar la selecció del Brasil en mans d'Alemanya.

3️⃣2️⃣ Grups del Mundial de Qatar 2022: les 32 seleccions que participaran en el torneig
 

Aquests dibuixos animats també sabrien ja qui són els finalistes del Mundial de Qatar 2022 després que, en el capítol 16 de la temporada 25, apareix la selecció del Brasil quedant-se amb la copa. El seu rival a la final, segons la família groga, seria Espanya, que, malauradament, no podria estampar la segona estrella sobre el seu escut en cas de complir-se aquest presagi.

Los Simpson / Foto: Europa Press
Los Simpson, sèrie de dibuixos animats americana creada per Matt Greoning / Foto: Europa Press

Pronòstics pel Mundial de Qatar 2022 del FIFA 23

Un dels passatemps més comuns entre els amants de les consoles i del futbol és el FIFA 23, videojoc que, durant cada cita mundialista, estrena un 'DLC' especial ambientat en el torneig. A banda d'oferir una experiència a l'usuari en què pot utilitzar els protagonistes de la competició, implementa alguns detalls — sobretot estètics — per fer la jugabilitat més realista i immersiva. 

⌚ Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022
 

En el tràiler del nou mode de joc, el mateix videojoc simula el transcurs del Mundial de Qatar 2022 amb resultats, encreuaments i guanyador inclosos. En aquesta representació, les prediccions de FIFA 23 situen Espanya i França a la final, però per a neguit de més d'un fanàtic, no revela el resultat. Amb tot, sí que ho fa amb el partit de consolació per decidir el tercer i quart lloc. En aquest sentit, seria l'Argentina qui s'enduria el bronze i Portugal, vençuda en aquest duel per 1-0, quedaria la quarta classificada.

L'astrologia xinesa i maia, la predicció definitiva del Mundial 2022

Ludovica Squirru, experta en astrologia xinesa i maia, ha revelat les seves profecies al seu nou llibre 'Horòscop Xinès 2023: Conill d'Aigua'. En ell, explica què suggereix l'univers amb el Nou Any Xinès que arranca el 22 de gener de 2023, però també s'atreveix amb el futbol. L'astròloga argentina avança quin és el destí de la selecció del seu país segons els seus estudis, afirmant que "sento que sortirem subcampions del Mundial de Qatar 2022, no campions".