Dia 1 després del ridícul d'Anfield. La vida segueix però els aficionats culers probablement no poden oblidar una nit espantosa. Aquest dimarts, el Barça va deixar escapar un 3-0 a favor en el partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Liverpool. A l'estadi red els d'Ernesto Valverde no van oposar resistència i van ser atropellats per un conjunt amb les idees molt més clares.

L'endemà de la derrota, les portades dels diaris del país retraten que el què va passar a la gespa d'Anfield va ser humiliant per el barcelonisme. Aquestes són les portades dels principals mitjans esportius del país.

sport ridicul

md liverpool

esportiu liverpool

marca liverpool

as liverpool

A Anglaterra, en canvi, tots els focus estan centrats en el Liverpool, que va completar una de les remuntades més èpiques de la seva història. Rotatius com el The Sun o el Mirror fan palès el miracle d'Anfield. A França, l'Équipe també dedica la seva portada a l'equip de Klopp.

the sun liverpool

sport liverpool

equipe liverpool

En el partit d'anada les portades van ser per Leo Messi i en la tornada son per Georgino Wijnaldum, un jugador infinitament inferior, però també autor de dos gols. Senyal inequívoca que aquest dimarts el Barça no va saber acompanyar la seva gran estrella cap a la final del Wanda.