Era l'entrevista que tothom estava esperant. Gerard Piqué finalment sí que ha fet acte de presència a 'La Resistencia', el late night humorístic de Movistar+. Després d'autoconvidar-se al programa, el central del Barça ha respost les preguntes de David Broncano de l'única manera que sap fer-ho, és a dir, sense filtres.

Com no podia ser d'una altra manera, a Piqué se li ha preguntat pels presos polítics catalans, un assumpte en el qual ja s'ha mullat en diverses ocasions: "Si es parlés més dels presos, Espanya aniria millor", va dir el passat mes de febrer des del Santiago Bernabéu.

Aquesta vegada, i tot i estar en un escenari més distès, Piqué tampoc s'ha mossegat la llengua. Broncano li ha preguntat si quan defensa els presos també pensa en Josep Lluís Nuñez i Sandro Rosell, però ell s'ha limitat ha assegurar que només parla dels presos polítics "perquè la resta no ho coneix". 

Unes declaracions que probablement sorprendran a l'actual junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu, i és el central blaugrana ha defensat la innocència dels presos però s'ha desmarcat del cas de Sandro Rosell, acusat de blanquejar vint milions d'euros de la Confederació Brasilera de Futbol. 

Una vegada més Gerard Piqué demostra que no es casa amb ningú, ni tant sols amb els directius del seu club, estretament lligats a la figura de Rosell. De fet, Bartomeu i la resta dels seus homes de confiança sempre han defensat la innocència de l'expresident del Barça i han condemnat que s'hagi passat gairebé dos anys en presó preventiva.

Pots veure l'entrevista completa en aquest vídeo.