Que apropa el tancament del mercat d'hivern i Pablo Torre continua pendent de veure si surt cedit o si es queda en el Barça. La jove perla càntabra, clau perquè la temporada passada el Racing de Santander aconseguís l'ascens a la Segona Divisió, ha vist com la seva progressió es partia en dos pels pocs minuts que està jugant aquesta temporada en el Barça. En total, només ha disputat 257 minuts, un bagatge pobríssim per a un jugador que el que necessita és acumular experiència en l'elit.

El gran problema és que Xavi Hernández prefereix tenir-lo a la primera plantilla, la qual cosa impedeix que el jugador pugui acumular minuts amb el Barça Atlètic, però alhora l'entrenador no li dona oportunitats, en considerar que té jugadors a la plantilla per cobrir les necessitats.

Joan Laporta Gerard Piqué placa Barça / Foto: @JoanLaportaFCB
Joan Laporta, al costat de Gerard Piqué / Foto: @JoanLaportaFCB

La reunió entre Laporta i Piqué

La inactivitat de Pablo Torre preocupa, i molt, al seu entorn i al mateix jugador, que cada dia dubta més de si va prendre la decisió correcta quan va fitxar pel Barça. I és aquí on apareix la figura de Gerard Piqué, els representants del qual són els mateixos que allò de Pablo Torre. La preocupació del jugador ha arribat a orelles de l'excentral del Barça, que segons algunes fonts no va desaprofitar la reunió que va mantenir aquest dimarts amb Joan Laporta per negociar que les finals de la Kings League es disputin en el Camp Nou per treure el problema de Pablo Torre.

Al seu dia, Gerard Piqué va sortir del Barça, per jugar al Manchester United i al Saragossa, per tornar després al Camp Nou amb prou experiència per a ser ja titular indiscutible en el gran Barça de Pep Guardiola. L'exemple de Piqué, doncs, és perfecte per traçar el futur de Pablo Torre, que necessita créixer fora del Camp Nou, ja que en aquests moments no té lloc, però sí qualitat com per acabar sent una figura del Barça.

Pablo Torre Barça / Foto: FC Barcelona
Pablo Torre, en la seva presentació com a jugador del Barça / Foto: FC Barcelona

Pablo Torre amb opció de sortir cedit

La primera opció que contempla Pablo Torre és la de tornar al Racing de Santander, com cedit, per intentar que l'equip no perdi la categoria. En el Barça, en canvi, prefereixen que jugui en la Primera Divisió, i clubs com el Getafe, el València, el Girona, el Betis i el Celta ja s'haurien interessat en el jove centrecampista càntabre.

Malgrat que Xavi Hernández continua reticent a deixar-lo sortir, ja que podria necessitar-ho en el cas que Pedri o Gavi es lesionessin, en el Barça creix l'opinió que Pablo Torre hauria de sortir cedit. Queden 13 dies per al tancament del mercat, menys de 2 setmanes perquè s'acabi per decidir la seva Torre surt o es queda.