Gerard Piqué ha entrat a la campanya de les eleccions a la presidència del FC Barcelona. I no ho ha fet forçadament, ni de bon tros, sinó com a conseqüència de l'ús que Víctor Font havia fet durant el matí d'aquest divendres d'unes paraules del jugador. "Víctor, amb tot el respecte, aquestes paraules no tenen res a veure amb el que intenteu transmetre en aquest tweet. Prego que l’elimineu i que no utilitzeu la meva imatge pel vostre benefici. Gràcies."

Piqué es referia a Bartomeu, no a Laporta

La problemàtica ha sorgit quan el compte oficial de Twitter de Si al futur ha tret de context una frase que Gerard Piqué va dir a l'entrevista que va concedir a l'streamer Ibai Llanos. Parlant de l'etapa de Josep Maria Bartomeu a la presidència del FC Barcelona, el central català del Barça va afirmar: "A mirar al futur, mirar al passat només és per aprendre dels errors. Res més. Així que a seguir".

Des de la candidatura de Si al futur s'han apropiat de les paraules de Piqué per rellançar un dels seus missatges de campanya i, per rematar-ho, Víctor Font l'ha retuitat repetint la mateixa frase, fent la sensació que Gerard Piqué està a favor de la seva candidatura.

Tot seguit, i durant tot aquest divendres, les crítiques han estat constants, fins que el missatge ha arribat a orelles de Piqué, que com va recordar amb Ibai Llanos és l'únic responsable del seu compte de Twitter. El central, com tots els jugadors del primer equip, intenta viure allunyat de la campanya electoral, però al final no li ha quedat més remei que sortir al pas i demanar públicament una rectificació a Víctor Font.

La resposta de Víctor Font a Piqué

Davant de l'enrenou que ha generat la petició de Piqué, Víctor Font ha respost el següent: "Gerard, hem fet servir aquesta reflexió teva perquè va en la nostra linea de pensament. En cap cas volíem crear-te cap problema. Ho eliminem. Esperem tornar-te a veure ben aviat al camp. Una abraçada".

 

 

Imatge principal: Gerard Piqué, en un partit d'aquesta temporada / EFE