La Kings League comença a tenir emoció de veritat. Ja han passat 4 jornades de lliga i la competició comença a bullir. Hi ha equips que demostren tenir potencial per guanyar el primer títol, però n'hi ha d'altres que estan encadenant decepcions. I per això els president s'encenen i passen a l'atac. També contra Gerard Piqué, el president de la competició.

Jijantes necessita millorar

L'últim moment estel·lar i en el qual s'ha llançat més beef ha estat en el xoc frontal entre Piqué i Gerard Romero, el president de Jijantes FC. El club del periodista català ha encaixat la seva quarta derrota en les quatre jornades disputades, tot i que no sempre ho ha merescut. I ara es troba en un moment bastant crític perquè la remuntada es preveu molt complicada. I si en la propera jornada no s'aconsegueix la victòria, arribar al play-off pel títol encara serà més complicat d'aconseguir.

Ara bé, Gerard Piqué va voler ser intransigent en el programa After Kings mentre es repassava la jornada. I va anar directament a atacar Gerard Romero per voler desaparèixer després de l'enèsima derrota. Però el periodista, un dels grans animadors d'aquesta Kings League, va donar la cara i va desafiar el president Piqué.

Cara a cara entre Piqué i Gerard Romero

Romero li va retreure a l'exfutbolista del Barça que en la seva etapa com a jugador professional al club blaugrana ja acostumava a prendre aquesta actitud. Quan hi havien derrotes, els futbolistes culers i, sobretot, els seus capitans, s'amagaven al vestidor i no parlaven amb la premsa. I Romero assenyalava directament Piqué, que era un dels capitans del Barça.

Un vídeo que dona molts titulars i que reafirma els retrets constants de l'un a l'altre, que han passat de ser rivals en el món del futbol tradicional a ser-ho ara a la Kings League. Si veiem la transcripció de la conversa encara podem veure més aquesta batalla dialèctica:

- Gerard Piqué: "Cal atendre la premsa".
- Gerard Romero: "Com tu, que cada dos per tres pagàveu multa perquè no volíeu sortir a parlar amb la premsa. Està bé que ho diguis tu. Ho tindrem en compte i pagarem la multa com vosaltres fèieu".
- GP: "Jo portava 15 anys jugant i vosaltres porteu 4 partits en aquesta lliga".
- GR: "Suficient perquè hem après de gent com tu, que quan teníem derrotes dures el millor ens amagàvem i callàvem i no donàvem la cara com a capitans que éreu".
- GP: "Mira el 2-8 qui dóna la cara".