Gerard Piqué té motius de sobra per estar realment preocupat. Perquè les coses s'han posat molt complicades per a ell en el Barça, després dels fitxatges d'Andreas Christensen, i en especial, de Jules Koundé. De fet, es va arribar a especular que Xavi Hernández li havia comunicat que no entrava en els seus plans, i que va provar de convèncer-lo perquè es plantegés la retirada. Però va ser una possibilitat que el central català va rebutjar immediatament.

Creu que encara li queden un parell de campanyes al màxim nivell, i per molta competència que tingui, ningú no serà capaç de treure-li el lloc. Així s'ho va fer tenir gust també de Joan Laporta i de Mateu Alemany, que havien parlat amb ell per aconseguir que, en cas que pengés les botes, perdonés els diners que li queden per cobrar, després que es diferís el sou. Però el '3' no renunciarà ni a un sol euro, i tampoc no marxarà.

Malgrat que al seu dia va dir que no volia quedar-se en el Camp Nou en cas que no aportés res, i fos una molèstia, ha incomplert amb la seva paraula. I el seu cas pot posar-se encara pitjor, després de veure com estan pensat en portar una altra peça per a l'eix de la rereguarda. Una decisió que sens dubte seria sorprenent, considerant que no han aconseguit donar sortida a Samuel Umtiti, i que també estan Eric García i Ronald Araújo.

Però això no ha estat excusa perquè en el Barça prenguin la decisió d'oblidar-se per complet d'Íñigo Martínez. Durant uns dies es parlava molt seriosament de l'estrella del Athletic Club de Bilbao com a alternativa 'low cost' a Koundé, en cas que no fossin capaços d'arribar a un acord amb el Sevilla. No obstant això, semblava haver quedat descartat, després d'haver aconseguit el gal. Encara que, sorprenentment, Xavi continua pensant en l'ex de la Reial Societat.

Iñigo Martinez Atlhetic Club presentació EFE
Iñigo Martinez/ EFE

Creu que seria un reforç molt interessant gràcies a la seva experiència i les seves qualitats, i pressiona Laporta perquè tanqui un acord l'abans possible.

El Barça ja té el 'sí' d'Íñigo

No serà una tasca senzilla aconseguir treure a Íñigo de San Mamés, on sempre han deixat molt clar que no negocien per les seves estrelles. Però el fet que quedi lliure el 2023 pot facilitar que escoltin ofertes raonables, altrament, corren el risc de perdre'l totalment gratis.

En cas que l'internacional espanyol arribi al Barça, és una incògnita saber què succeirà amb Piqué.

Ara mateix, hi ha un 'overbooking' evident en la defensa.