La relació entre el Bayern de Munic Robert Lewandowski està definitivament trencada. Així ho ha evidenciat Pini Zahavi, agent del futbolista polonès. Ho ha fet en unes duríssimes declaracions en exclusiva per al rotatiu alemany Bild en què l'israelià, en diversos moments, ha adoptat un to inclús amenaçant.

robert lewandowski bayern europa press
Robert Lewandowski, durant un partit amb el Bayern de Munic / Europa Press

Guerra Civil a Munic entre Robert Lewandowski i el Bayern

Després que Xavi Hernández confirmés l'interès del Barça per fitxar Robert Lewandowski, el Bayern de Munic ha rebutjat la primera oferta formal de l'entitat catalana. La postura del club bavarès és clara. Diverses personalitats que conformen la cúpula directiva del club han mostrat la reticència del Bayern a deixar sortir al seu futbolista insígnia. Tant Oliver Kahn, president de la junta directiva, com Hasan Salihamidžić, director esportiu, han manifestat la intenció del Bayern de fer complir al futbolista de Warszawa l'any de contracte que li resta.

La resposta a aquestes declaracions ha estat del tot inapel·lable: "Que diuen que té contracte fins a l'any 2023? És clar, i poden quedar-se'l una altra temporada, però no els hi recomano". A més a més, ha afegit que Lewandowski "no s'ha sentit respectat per la junta des de fa mesos", i en la seva espera per negociar un nou contracte, "no ha rebut cap proposta del Bayern per a un nou acord". En aquest sentit, Pini Zahavi ha tornat a insistir que "després de vuit anys, Lewandowski vol abandonar el club".

Robert Lewandowski Bayern Munich EFE
Robert Lewandowski, celebrant un gol amb el Bayern de Munic / EFE

Pini Zahavi: "Lewandowski vol marxar i a cap dels dos ens importen els diners"

Seguint en la seva línia de buscar un canvi d'aires per al seu representat, l'agent israelià ha apujat la contundència en les seves paraules: "Robert Lewandowski vol marxar aquest estiu" i de sabuda de la delicada situació financera del Barça, Pini Zahavi ha volgut fer esment al fet que "a cap dels dos ens importen els diners. Per a Lewandowski, el Bayern és història".

I per acabar-ho d'adobar, ha assestat de manera fulminant que "el Bayern ha perdut a Lewandowski com a jugador, però també l'ha perdut com a persona". A banda del seu desig d'abandonar la Bundesliga després de 13 temporades a Alemanya, l'última declaració de Zahavi apel·la al seu nou destí: "Lewandowski té 34 anys i vol fer el seu somni realitat".

Villarreal Bayern Lewandowski EFE
Lewandowski, celebrant un gol amb el Bayern de Munic / EFE

Malgrat que, segons el diari As, el nom de l'ex del Borussia Dortmund també és a l'agenda de futuribles del Reial Madridla prioritat de Lewandowski és aterrar al Camp Nou.

 

Imatge principal: Robert Lewandowski, aplaudint a l'afició del Bayern de Munic / EFE