Les converses entre el Barça i el Manchester City per Ferran Torres avancen a bon ritme. I és que Pep Guardiola vol aprofitar l'operació per aconseguir els serveis d'un jugador que sembla no entrar en els plans de Xavi Hernández, per la qual cosa el moviment té molt bones expectatives de poder dur-se a terme.

D'una banda, el Barça vol col·locar on sigui Philippe Coutinho. El brasiler, amb molt mala fama dins del vestidor, no seguirà al Camp Nou la pròxima temporada, per la qual cosa el club blaugrana li està buscant una sortida. Pep Guardiola no veu amb mals ulls acollir-lo, ja que considera que a la Premier League Coutinho ressorgirà.

Coutinho Barca Granada EFE

Coutinho podria acabar jugant al Manchester City / EFE

El City demana el fitxatge de Dest

A canvi d'assumir la fitxa de Coutinho, que és elevadíssima, el Manchester City ha posat a sobre de la taula el nom d'un altre futbolista, el de Sergiño Dest, que sembla que amb Xavi Hernández no tindrà massa oportunitats. L'entrenador del Barça, que ja s'ha assegurat a Dani Alves per al lateral dret, continua provant futbolistes, després del fiasco de Vila-real amb Eric Garcia, malgrat que té decidit desprendre's de Dest, un jugador que veu molt verd per poder ocupar el carril dret titular del Barça.

Guardiola, en canvi, ja es va quedar amb les ganes de fitxar Dest quan el nord-americà va començar a sobresortir a l'Ajax, encara que en aquella ocasió el Barça va ser més ràpid i l'hi va acabar pispant. Ara, aprofitant l'interès del club blaugrana en Ferran Torres i en Sterling, l'entrenador ha posat damunt de la taula el nom de Dest, un traspàs que el Barça estaria disposat a acceptar en una operació d'intercanvi de cromos.

Dest Barça Reial Madrid EFE

Pep Guardiola ha demanat el fitxatge de Dest / EFE

L'operació, complicada per a l'hivern

El que sembla bastant improbable és que el moviment es pugui dur a terme en aquest mercat d'hivern, ja que el Barça no té substitut per a Dest. El club blaugrana vol prioritzar una operació en la qual entrin Ferran Torres i Coutinho, encara que no es pot desprendre del lateral nord-americà sense abans fitxar un substitut. I és que la sortida de Dest deixaria Dani Alves com a únic lateral dret pur de la plantilla, amb Sergi Roberto i Mingueza com a alternatives.

En aquestes circumstàncies sembla improbable que el Manchester City pugui acceptar desprendre's de Ferran Torres, malgrat que el Barça vol continuar indagant possibles alternatives per tancar l'arribada de l'exjugador del València en aquest pròxim mercat d'hivern.

 

Imatge principal: Pep Guardiola, entrenador del Manchester City / EFE