"Si els Lakers firmen Marc Gasol, m'agradaria que també firmessin Pau Gasol, almenys perquè pugui retirar-se com a 'laker'. És un dels meus éssers humans favorits dels que m'he trobat en els meus viatges". Aquest tuit, escrit pel periodista de Los Angeles Eric Pincus, ha tingut el like de Pau Gasol, un moviment que ha revolucionat la rumorologia, ja que seria un autèntic fenomen que els Lakers aconseguissin unir en una mateixa plantilla els germans Gasol.

Pau Gasol, que va jugar a Los Angeles Lakers entre 2008 i 2014, temps en què va guanyar al costat de Kobe Bryant dos anells de campió, el 2009 i el 2010, continua retallant terminis en la recuperació de la lesió a l'os navicular del peu esquerre, una lluita amb l'objectiu de poder jugar aquesta temporada a l'NBA per arribar rodat als Jocs Olímpics de Tòquio. I és clar, cap equip millor que els Lakers per a això, i més si a la plantilla hi ha Marc Gasol.

Marc Gasol lluirà el dorsal 14 dels Lakers

I és que el fitxatge de Marc Gasol per Los Angeles Lakers ja és oficial, tal com ha anunciat el web del conjunt de Los Angeles. El petit dels Gasol ha firmat un contracte per a les dues pròximes temporades i lluirà el dorsal 14 en lloc del seu habitual 33, ja que aquest està retirat en la franquícia californiana en ser l'històric número que va portar Kareem Abdul-Jabbar.

Curiosament, Marc Gasol podrà jugar finalment amb el conjunt que el va seleccionar al Draft del 2007, per després traspassar-lo als Memphis Grizzlies.

 

Imatge principal: Pau Gasol i Marc Gasol, abans d'un partit entre Los Angeles Lakers i els Memphis Grizzlies / GTRES