Ronald Koeman va acabar el Clàssic molt enfadat, indignat, després de veure com el VAR enviava en norris el seu plantejament i la bona feina de l'equip en el Clàssic fins a la jugada que ho va canviar tot, el penal inventat de Lenglet a Sergio Ramos.

És per això que el tècnic holandès no va voler esperar a la roda de premsa i, després de saludar un a un als seus pupils i als futbolistes del Reial Madrid, va decidir esperar al col·legiat Martínez Munuera, per mostrar-li el seu enuig en persona i en calent, a més de per a, això sí, estendre-li la mà.

Martinez Munuera Arbitro EFE

Martínez Munuera va ser el trist protagonista del Clàssic entre el Barça i el Reial Madrid / EFE

Koeman li recrimina al col·legiat les diferents vares de mesurar del VAR

"Per a què? Per a què? Digues-m'ho, tu has vist les imatges de la setmana passada contra el Getafe, dues entrades? Només hi ha VAR en contra", li va dir un molest Koeman a Martínez Munuera, tal com es pot apreciar clarament en unes imatges captades per Movistar.

Davant de les irades queixes del tècnic blaugrana, el col·legiat valencià va decidir no contestar i seguir el seu camí als vestidors. Martínez Munuera, de fet, tampoc no va reflectir la trobada a l'acta arbitral, en la que per cert va escriure que el Clàssic s'havia disputat al Benito Villamarín de Sevilla.

Leo Messi Barça Reial Madrid Clàssic EFE

Leo Messi i Toni Kroos, en el Clàssic Barça-Madrid del Camp Nou / EFE

"El VAR només entra en contra del Barça"

Sense saber si la seva breu trobada amb Martínez Munuera havia estat captada o no per les càmeres, Koeman no va dubtar a explicar en roda de premsa què li havia dit al col·legiat, perquè no quedés cap dubte sobre el seu enorme enuig. "Li he dit a l'àrbitre que tant de bo em puguin explicar el tema del VAR aquí a Espanya. En cinc jornades, el VAR només ha entrat en contra del Barça. No va entrar en el penal del Sevilla a Messi, en les dues vermelles de Getafe, hi ha diversos exemples... Per què només hi ha VAR en contra nostre? Això li he preguntat a l'àrbitre", va reconèixer Koeman.

El principal motiu d'enuig de Koeman va ser l'escandolós penal xiulat per Martínez Munuera de Lenglet a Sergio Ramos, una acció que per al tècnic no va ser penal de cap manera. Primer, perquè Ramos fa la traveta i empeny Lenglet prèviament. I segon, perquè el capità del Reial Madrid sobreactua, tirant-se cap al costat contrari al que hauria d'haver caigut per l'agafada de samarreta. "Si et tiren de la samarreta cap endavant, caus cap endavant, no cap enrere", va explicar l'holandès.