El mercat de fitxatges no deixa de moure's, per molt que estigui oficialment tancat. Tots els clubs volen avançar-se als seus competidors per tancar les incorporacions que creuen que poden millorar al seu equip actual, i les reunions, trucades, i xerrades entre clubs són constants.

El Milan pensa en tres futbolistes del Madrid

I una de les reunions que es produirà en els propers dies tindrà com a interlocutors el Milan i el Reial Madrid, segons va publicar el mitjà italià Calciomercato. Segons l'esmentada informació, Paolo Maldini, exfutbolista rossonero i actual Director d'Estratègia Esportiva i Desenvolupament del conjunt italià, es desplaçarà fins a la capital espanyola en les properes setmanes, i ho farà amb la intenció de parlar sobre tres futbolistes.

Brahim Diaz Milan EuropaPress

A Milà estan encantats amb el rendiment de Brahim Díaz / Europa Press

El primer d'ells, i el tema prioritari de la reunió, serà el futur de Brahim Díaz. El malagueny està vivint la seva segona temporada cedit al Milan, i tot i que encara li queda una campanya més a Itàlia, com a mínim, ambdós clubs volen intercanviar opinions sobre ell.

L'equip italià el té en molt bona consideració, per la qual cosa volen fer efectiva l'opció de compra que van pactar amb Florentino Pérez en el seu moment. No obstant això, els 22 milions de l'esmentada opció de compra els semblen molts i pretenen obtenir una rebaixa per part del Madrid.

Maldini li podria fer dos favors a Florentino Pérez

Des de l'òptica madridista, valoren molt positivament l'estada de Brahim a Itàlia i no volen desprendre-se'n de forma absoluta, per la qual cosa volen tenir una opció de recompra o quedar-se amb part dels seus drets federatius. Encara que Brahim serà el tema principal, el Milan pretén portar a col·lació els noms de Luka Jovic i Eden Hazard.

Eden Hazard Reial Madrid EuropaPress

Hazard també interessa en la direcció esportiva del Milan / Europa Press

Ambdós jugadors agraden a San Siro i volen conèixer les demandes del Reial Madrid per estudiar un possible traspàs. Els dos són a la corda fluixa i el Madrid no s'oposaria a la seva sortida, però el principal problema pot ser el sou desorbitat dels dos, però sobre tot el de Hazard. Jovic ja va ser sondejat a l'hivern però no es va tancar l'acord, i a l'estiu sembla que sortirà sí o sí.

Maldini ha reconstruït un Milan que ja lluita per tot a Itàlia, i vol portar-lo al pròxim nivell per tornar a ser un gran d'Europa, i el següent pas intentarà donar-lo al Passeig de la Castellana de Madrid.

 

Imatge principal: Paolo Maldini, exjugador i actual dirigent del Milan / Europa Press