Un gol de Varane a sis minuts del final ha evitat que el Reial Madrid acumulés una altra punxada a la Lliga, un empat, davant del cuer, l'Osca, que hauria escalfat encara més una situació de màxima tensió, amb Zidane a l'ull de l'huracà. Varane, de fet, ha estat el protagonista inesperat, ja que el francès també ha estat l'autor de l'1-1.

Amb Sergio Ramos acabat d'operar i amb Militao de baixa després de la seva expulsió contra el Llevant, Zidane ha hagut d'alinear a Varane i a Nacho a l'eix defensiu, amb Odriozola i Mendy als laterals. L'altra baixa, la de Hazard, ha estat suplerta per Vinícius, acompanyat a la zona ofensiva per Benzema i Asensio.

Domini del Madrid sense ocasions

L'Osca ha començat amb molta força, amb atacs ràpids amb Rafa Mir i Okazaki buscant l'esquena dels centrals del Madrid. Al minut 5, de fet, els de Pacheta han generat perill, amb un centre des de la banda dreta que Rafa Mir ha rematat desviat. L'ocasió ha estat un punt d'inflexió, ja que a partir d'aquest moment el Reial Madrid ha aconseguit el domini, davant d'un Osca que ha fet un pas enrere, esperant recuperar alguna pilota per sortir a l'espai.

Vinícius Huesca Reial Madrid EFE

Vinícius ha estat el jugador del Madrid més actiu a la primera meitat / EFE

Amb Modric com a mestre de cerimònies i Vinícius molt actiu, el Madrid ha començat a trepitjar àrea, encara que amb molts problemes per posar a prova Álvaro Fernández. De fet, els de Zidane només han generat una ocasió clara en tota la primera part, un xut des de la frontal de l'àrea de Benzema que el porter ha pogut desviar.

Varane evita una altra punxada del Reial Madrid

L'inici de la segona part ha estat un vendaval de l'Osca, que en només 5 minuts ha destrossat la defensa del Reial Madrid. En el 46', Mikel Rico ha rematat al travesser. Dos minuts després, ha arribat l'1-0, en un xut espectacular de Galán que ha entrat per l'escaire. I tot seguit ha estat el torn de Rafa Mir, que ha vist com la seva volea tornava a colpejar el travesser.

9c11d018a91fc158edf9aa6daa1eab02b2110d09

Els jugadors de l'Osca, celebrant el gol de Galán / EFE

I quan pitjor ho estava passant el Reial Madrid ha arribat l'empat, en una acció afortunada. Falta llunyana que Benzema executa a la perfecció. La pilota rebota al travesser i torna dins de l'àrea, perfecta perquè Varane només l'hagi d'empènyer al fons de les xarxes (54).

L'empat no ha calmat els ànims, ja que ambdós equips, especialment el Madrid, han continuat atacant, arribant amb facilitat a la porteria rival. El primer a intentar-ho ha estat l'Osca, amb una excel·lent rematada de cap de Rafa Mir que Courtois ha desviat amb una gran intervenció (64'). La resposta del Madrid ha estat de Benzema, que ha fallat tot sol davant d'Álvaro Fernández (68). L'Osca, però, no s'ha deixat intimidar, i quatre minuts després ha tornat a fregar el 2-1, en un fort xut de Rafa Mir que ha sortit desviat. I tot seguit ha arribat una de les ocasions més clares del partit, en una pilota morta dins de l'àrea que Benzema, amb tot de cara per marcar, ha enviat al cos del porter.

Benzema Huesca Reial Madrid EFE

Benzema ha tingut les millors ocasions del Reial Madrid a Osca / EFE

En el tram final l'Osca, molt cansat, s'ha tancat dins de la seva àrea, a la recerca de l'empat, mentre que el Madrid ha continuat atacant i posant a prova Álvaro Fernández, estel·lar. Finalment, el Madrid ha certificat la remuntada gràcies a un altre gol de Varane, que ha aprofitat un rebuig del porter de l'Osca per aconseguir un gol que dona oxigen a Zidane. Els dubtes, però, no s'esvaeixen.

Imatge principal: Moment en què Varane aconsegueix l'empat 1-1 a Osca / EFE