Oriol Servià, pilot català d'automobilisme, ha denunciat a través del seu compte de Twitter insults espanyolistes després que ell mateix publiqués una fotografia del disseny del seu nou casc, que està pintat amb els colors de la senyera i la cara de Salvador Dalí. A més, inclou un llaç groc en suport dels presos polítics catalans. 

Servià ha estat víctima de nombrosos insults, tots, a través de les xarxes socials. L'anonimat ha tornat a impulsar els pitjors comentaris. Alguns, d'especial mal gust, desitjant-li un accident a l'experimentat pilot. "Un altre il·luminat de la raça suprema" o "el llaç és una mentida inventada", diuen algunes de les crítiques. 

El pilot català, que competirà en la mítica cursa de resistència de les 500 milles d'Indianàpolis del pròxim 27 de maig, va presentar el casc a través del seu compte d'Instagram amb unes fotografies que també han encès l'unionisme:

Insults Servia 1

Tot i les crítiques, res impedirà que Servià passegi per un dels circuits més famosos del món amb el llaç groc a la part posterior del casc 'més famós del món'.