Leo Messi marxarà del PSG al final de temporada. L'astre argentí acaba contracte amb el club parisenc i ha de seguir mirant cap endavant. I la millor solució és canviar d'equip i apostar per un equip conegut o que ofereixi més diners. I tot està en el procés. Però també és veritat que Messi va aprofitant altres finestres que li apareixen.

La polèmica amb Messi i l'Aràbia Saudita

El futbolista de Rosario ha estat en el centre de la polèmica en els últims dies degut a un viatge a l'Aràbia Saudita. Messi va viatjar al país àrab per motius comercials i amb la seva família. Va ser un viatge de negocis a títol personal i quan tenia uns dies de festa del PSG. Tot i això, no va agradar gens al club francès, ja que va viatjar al país rivals de Qatar, que té la propietat del PSG.

Messi va ser sancionat amb retirada de sou i feina fins que en el dia d'ahir se'l va tornar a veure entrenar. Recordem que el mateix Messi es va veure obligat a fer un vídeo on demanava disculpes per aquest viatge que no va comunicar al seu actual club. Una situació, però, que ha confirmat la seva mala relació amb el PSG i que el millor que pot fer és abandonar el Parc dels Prínceps.

Messi en primer plano durante un partido del PSG / Foto: Europa Press
Leo Messi jugant amb el PSG / Foto: Europa Press

El contracte de Messi amb l'Aràbia Saudita

Tot i això, aquest viatge a l'Aràbia Saudita ha estat clau perquè segueixi tenint un contracte milionari. No té res a veure amb el seu fitxatge per l'Al-Hilal o per qualsevol altre club saudita, sinó que té a veure amb el compliment d'un contracte. Messi va viatjar a Jiddah al maig del 2022 per firmar un document pel qual s'embutxacava 7,5 milions d'euros nets a l'any per fer una sèrie de promocions turístiques del país àrab, tal com informa OKDiario.

L'acord va ser segellat en el seu moment amb el ministre saudita de turisme, Ahmed Alkateeb. I per això Messi ha hagut de fer aquest viatge a l'Aràbia Saudita. A més, es pot comprovar a través de les xarxes socials que Messi ja ha fet diverses publicacions amb l'Aràbia Saudita com a protagonista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Més enllà d'aquest contracte concret de publicitat, entre els molts que té firmats Leo Messi, ara està en plena negociació per decidir el seu futur esportiu. L'Aràbia Saudita s'ha posicionat com una opció, ja que en els últims dies l'Al-Hilal ha intensificat els contactes per fitxar Messi aquest mateix estiu.

Tot i això, l'argentí està pendent del Barça i encara no té pressa. A més, TV3 ha confirmat en les últimes hores que la Lliga aprovarà el pla de viabilitat perquè el club blaugrana pugui fitxar Messi el proper estiu. Cosa que voldrà dir que Messi serà novament culer.