S'han complert els pitjors pronòstics possibles. El FC Barcelona ha informat que Ousmane Dembélé pateix una desinserció del tendó del bíceps del genoll dret i haurà de passar per la sala d'operacions.

La lesió, que l'extrem blaugrana va patir en la segona part de l'Hongria-França, farà que Dembélé estigui un mínim de 4 mesos a la infermeria, un contratemps enorme en la planificació esportiva del Barça.

Dembélé va saltar al terreny de joc en el minut 57 i només mitja hora després va haver d'abandonar-lo en notar unes molèsties. Al principi semblava que es tractava d'un problema en els isquiotibials, però després es va saber que la lesió havia estat al genoll dret.

La Federació Francesa de Futbol va emetre un comunicat confirmant que el jugador del Barça es perdria el que queda d'Eurocopa, el que va provocar que en el club blaugrana s'encenguessin totes les alarmes. "Ousmane Dembélé va ser sotmès a exàmens radiològics diumenge a la nit a l'hospital de Budapest. Els temps de recuperació són incompatibles amb la seva retenció en el grup que actualment juga la UEFA Euro 2020", va afirmar la FFF.

Comunicat Dembélé TUIT

El traspàs de Dembélé: de factible a impossible

Amb una situació econòmica crítica i una massa salarial pels núvols, el pla del FC Barcelona era aprofitar el bon final de temporada de Dembélé per realitzar un bon traspàs o un intercanvi. L'extrem, a més, estava rendint bé amb la seva selecció, el que feia presagiar un augment de pretendents.

Sobre la taula continuava estant l'interès del Manchester United, que l'estiu passat ja va intentar aconseguir els serveis de Dembélé, al qual s'havien afegit altres clubs de la Premier League.

Dembele Francia Hungria Eurocopa EFE

Dembélé es va lesionar en l'Hongria-França de l'Eurocopa / EFE

La renovació de la discòrdia

Amb un contracte que expira el 30 de juny del 2022, el Barça ja li havia fet saber a l'entorn de Dembélé que sobre la taula tenia l'opció de sortir traspassat o de renovar, sempre que el jugador s'adaptés a la nova escala salarial que la direcció esportiva blaugrana vol imposar per calibrar la balança econòmica.

Al principi, Dembélé es va mostrar reticent a renovar a curt termini, el que va portar al Barça a plantejar-se seriosament la seva venda, sobretot perquè és dels pocs jugadors per qui s'esperava treure una bona quantitat.

Ara, a la infermeria fins a finals d'octubre i amb el seu pèssim historial mèdic, tot indica que cap club no farà el pas. La planificació acaba de patir un dur revés.

 

Imatge principal: Ousmane Dembélé, en un partit de la temporada passada / EFE