El Grup F de l'Eurocopa, el conegut com a "grup de la mort", tindrà un final trepidant. I és que els seus quatre components han regalat una tarda de dissabte de gran futbol, amb 8 gols, que han deixat la classificació ajustadíssima, i amb opcions per als 4 de passar als vuitens de final.

Alemanya Gosens EFE

Gosens, de l'Atalanta, ha firmat un partidàs / EFE

Alemanya passa per sobre de Portugal

El gran encontre del grup era l'Alemanya-Portugal, i ambdós equips han complert amb escreix, fins a firmar un autèntic partidàs que ja forma part de la història de les Eurocopes. Alemanya, enrabiada després de la derrota contra França, ha sortit en mode piconadora, tocant a gran velocitat, tancant Portugal i generant moltes ocasions de gol. I quan semblava que l'1-0 era qüestió de minuts, els lusitans s'han avançat, mitjançant Cristiano Ronaldo, en un espectacular contraatac que ha deixat glaçat l'Allianz Arena.

Lluny d'ensorrar-se, Alemanya ha continuat igual, atacant per terra, mar i aire, i abans del descans ha capgirat el marcador, amb 2 gols en pròpia porteria, de Ruben Dias i de Guerreiro.

Portugal Cristiano Ronaldo EFE

Cristiano Ronaldo ha marcat, però no ha pogut ser decisiu / EFE

I el festival ha seguit després del descans, ja que Alemanya ha aconseguit 2 gols més, obra de Havertz i de Gosens, que ha estat un punyal per la banda esquerra. Amb el 4-1, Portugal se n'ha anat a l'atac, conscient que el goal average general pot ser decisiu, i Jota ha aconseguit retallar les distàncies.

França s'estampa contra el mur hongarès

I no menys emocionant ha estat l'altre partit del grup, l'Hongria-França, en el qual s'ha desinflat una mica el globus dels gals. I és que el conjunt de Deschamps, malgrat ser clarament superior, no ha pogut passar de l'empat, un resultat que el posa en avís, ja que en l'última jornada haurà d'enfrontar-se a Portugal.

Hongria França EFE

Hongria ha celebrat l'empat amb la seva afició / EFE

Malgrat que en la primera meitat França ha generat moltíssimes ocasions, amb un Mbappé omnipresent, en un contraatac ha marcat Hongria, en un xut de Fiola. Després del descans, França ha tancat els magiars dins de la seva àrea i Griezmann ha aconseguit l'empat. Malgrat els constants intents finals, França no ha aconseguit marcar el segon, per la qual cosa l'emoció està assegurada per a l'última jornada, que es disputarà dimecres vinent, 23 de juny, a les 21h.

Imatge principal: Gosens, Kimmich i Hummels, celebrant el 4-1 d'Alemanya en el partit contra Portugal / EFE