Els impulsors de la moció de censura han presentat aquest dijous novetats i accions que tenen l'objectiu de fer fora del Barça a Josep Maria Bartomeu. L'última xifra que es coneix és que ja porten gairebé la meitat de les firmes necessàries i a principis de la setmana vinent faran públiques les noves dades, segons ha pogut saber El Nacional.cat.

Una de les accions que han presentat els impulsors és que crearan noves campanyes de publicitat que es podran veure a Google, però també posaran publicitat estàtica a Barcelona a partir de demà, coincidint amb el dia de la Diada.

"La següent setmana és crítica", ha manifestat el portaveu de la moció, Marc Duch. Duch ha valorat molt positivament fins ara l'impacte de la plataforma Més que una Moció a les xarxes amb més de 4 milions d'impactes a Twitter.

Una altra de les novetats és que iniciaran una campanya sota el títol Llença't, que es refereix a la cançó de Lax'n'Busto i que té el vistiplau del grup per ser utilitzada. "Hi ha personalitats que estan donant la cara per aquesta moció, s'estan deixant veure, és molt bon senyal", ha destacat Duch. 

La signatura digital

La recollida de firmes acaba el dia 17 de setembre i tot i que es va plantejar que hi hagués la signatura digital, els impulsors ho han descartat aquest dijous. "Les firmes digitals no seran vàlides. Creiem que és bo que es lluiti, però no serveix per aquesta moció. Esperem que en el futur es pugui realitzar", ha comentat el portaveu.

D'aquesta manera, l'única manera pel soci és el vot de manera física als 130 locals que tenen habilitats per Catalunya i altres territoris internacionals. També han volgut referir-se que per aquesta moció no cal cap dada personal més enllà a la que es demana a la butlleta (Nom, cognoms, DNI i número de soci).

En les darreres hores s'ha sabut que un dels precandidats, com és Jordi Farré, està demanant els telèfons i les adreces de correu electrònic per finalitats personals i electorals. Els vuit grups d'opinió blaugrana i els altres dos precandidats (Víctor Font i Lluís Fernàndez) s'han volgut desmarcar d'aquest tipus d'actitud.

Finalment, els impulsors han comentat que han reforçat el seu web per no haver de patir cap atac informàtic més i que el soci pugui consultar la informació necessària.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat