La temporada 2022-2023 del FC Barcelona ja està en marxa. L'actual campanya ha acabat amb un regust amarg de boca i la secretaria tècnica blaugrana ja treballa per confeccionar un equip competitiu per l'any que ve. Serà un estiu mogut a Can Barça, perquè s'especula amb moltes sortides i arribades dins la plantilla del primer equip. La compra, venda i renovació de jugadors, però, no és l'únic que importa als aficionats culers.

Una samarreta que agrada molt

La samarreta oficial que lluirà l'equip la temporada vinent ha estat filtrada. Es tracta d'un disseny bastant tradicional, amb les franges blaugranes verticals com a detall central, però acompanyades també de franges de color blau marí. Aquest mateix color, anomenat 'obsidian', també té presència al coll i a les mànigues. A més, les mitges i els pantalons de partit també seran d'aquest to blau marí.

És una samarreta que barreja modernitat i tradició, fet que ha agradat molt als aficionats, que han mostrat les seves primeres reaccions positives. El portal especialitzat Footy Headlines ha desvelat les que són les primeres imatges de l'uniforme físic per la temporada 2022-2023. El color 'obsidian' també estarà present en els detalls de la segona equipació, que serà de color daurat.

Spotify apareixerà a la part frontal, amb lletres de color daurat

Les imatges filtrades no mostren encara el logo de Spotify, però els membres del primer equip culer el lluiran a la samarreta la temporada vinent. En l'equipació de partit, 'Spotify' apareixerà a la part central, a l'altura de les costelles, en lletres daurades. El detall de l'empresa sueca agrada molt als aficionats i seguidors, ja que li dona un toc especial a l'uniforme del Barça. El logo de Nike també serà daurat.

Spotify Barca FC Barcelona
Spotify i Barça van segellar un acord històric per ambdues entitats / FC Barcelona

Dins les franges blaugranes, es podrà apreciar la impressió subtil d'unes noves formes, que formaran part d'unes altres peces de l'actual col·lecció. Després d'unes quantes temporades on les samarretes del Barça no han tingut massa bona acollida entre els aficionats, seguidors, socis i/o simpatitzants, enguany sembla que tant la primera com la segona equipació agradaran a la família culer.

Segons el mateix portal Footy Headlines, la presentació del nou uniforme de l'entitat blaugrana s'hauria de dur a terme en les pròximes setmanes, durant el mes de maig del 2022. L'acte per fer pública la nova samarreta serà el punt de partida per una temporada d'expectatives altes, després d'acabar la campanya 21-22 sense títols. L'afició confia en Xavi Hernández per redreçar el rumb d'un equip deprimit.

 

Imatge principal: Primera imatge física de la samarreta del FC Barcelona per la temporada 2022-2023 / Footy Headlines