La Kings League té unes normes especials que han revolucionat la forma d'entendre el futbol, fins al punt d'introduir 'cartes especials', que donen avantatges aleatoris a diferents equips. Però a més de tot això, en la prèvia de la cinquena jornada, es va anunciar la 'carta presidencial', que permet als presidents que hagin assistit al Cupra Arena xutar un penal en qualsevol moment del seu partit i tenir influència directa en els resultats dels seus equips. 

Les nova norma de la Kings League: 1 vs 1 sense mans

Ara, després de més d'un mes de competició, l'After Kings de la cinquena jornada de la Kings League ha estat marcat per la votació d'una nova norma, que estarà relacionada amb la 'carta de la lliga' que ja existeix, la qual apareix al minut 18 de cada partit i serveix per reduir el nombre de jugadors que participen en els darrers dos minuts de la primera part, donant la possibilitat de veure un 2vs2, 3vs3, 4vs4, 5vs4 o 6vs6. 

Però ara, tot això, ha anat un pas més enllà. Gerard Piqué ha proposat als presidents de la lliga i a tota l'audiència de la Kings League, implementar també un 1vs1, en el qual els dos jugadors no podran passar del mig camp. Un camp a camp de tota la vida. Ara bé, tot i que alguns presidents no estaven d'acord amb aquesta nova norma, finalment, la carta ha estat aprovada per unes votacions que s'han fet al compte oficial de twitter de la Kings League. A banda, de manera improvisada, també s'ha afegit el matís de no poder utilitzar les mans. 

La 'bomba' d'Ibai Llanos, per al 26 de febrer

Ara bé, aquesta no ha estat l'única novetat que ha anunciat Piqué en aquest interessant After Kings, ja que també ha volgut dirigir-se a Ibai Llanos per donar-li dues notícies, una bona i una dolenta. La primera que li ha dit ha estat la negativa, ja que li ha confirmat que aquest cap de setmana no podrà tenir el jugador 12 que havia anunciat el passat divendres a un stream seu, en el que va acabar trucant Ada Colau per intentar presentar el fitxatge a un lloc emblemàtic de Barcelona. 

Però instants més tard, l'exjugador blaugrana li ha dibuixat un somriure a Ibai Llanos explicant-li que, en canvi, sí que el podrà tenir per a la jornada del 26 de febrer, en la qual Porcinos jugarà contra PIO FC, l'equip de Rivers, que actualment encara no ha sumat cap triomf. Tant Piqué com Ibai han titllat aquest fitxatge d'històric. Ara, només queda saber quina serà la pròxima estrella de la Kings League, però el que queda clar és que serà un esdeveniment mundial, ja que el president de la lliga l'ha comparat a Ronaldinho i ha assegurat que és un top-10 històric. Ronaldinho? Andres Iniesta? Ronaldo Nazario? Els aficionats ja estan somiant...